Harry herceg és Meghan hercegné igazi luxusotthonba költöznek

luxus otthon Meghan Markle Meghan hercegné Frogmore Cottage Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudni lehet, hogy Harry herceg és Meghan hercegné elköltöznek Nottingham Cottage-ból, amely a Kensington-palota területén található Vilmos és Katalin szomszédságában. Az is kiderült, hogy nem a Kensington-palotába teszik át a székhelyüket, hanem Frogmore Cottage-ba. Ám a birtok még renoválásra szorul. 

Nem Vilmos és Katalin szomszédságába költözik Harry herceg és Meghan hercegné. A Kensington-palota helyett a windsori Frogmore Cottage nevű birtokot kapták ajándékba a királynőtől.

A Town & Country értesülései szerint a pár jövőre költözik, hiszen felújításra szorul a ház. Ám a renoválás után egy 10 hálószobás luxusotthont kapnak, amelyben csodás gyerekszobát alakítanak ki, de konditerem és jógastúdió is helyet kap majd.

Ezen kívül a pár megtartja majd cotswoldi birtokát is, valamit irodáik a Kensington-palotában maradnak továbbra is Vilmos és Katalin szomszédságában. Egyébként a pár jegyesfotózását is itt tartották.

Ide költözik Harry herceg és Meghan hercegné Forrás: robertharding/Robert Harding Productions/Robert Harding Productions

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.