Félpucér modelleket bérelt fel egy nő, hogy ingatlanhirdetéseit felturbózza

Forrás: Kristin Gyldenege -
ingatlan félmeztelen félpucér eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ingatlanügynök úgy gondolta, hirdetéseit egy félmeztelenen párral turbózza fel, hátha így hamarabb elkelnek a lakások.

Kristin Gyldenege ingatlanügynökként dolgozik Texasban, és egyszer csak gondolt egy merészet: felbérelt két fitneszmodellt, hogy félmeztelenül pózoljanak a lakásról készült fotókon. A végeredmény olyan lett, mintha csak egy pornófilm kezdő jeleneteit látnánk... Az egyik képen például a férfi erotikus masszázst ad partnerének, míg a másikon a konyhában főzőcskéznek hiányos öltözékben.

Meglehetősen érdekes képek... Forrás: Kristin Gyldenege

Persze sokan felháborodtak Kristin különös módszerén, pedig a nő elmondása szerint ő csak jót akart.

Én csak azt akartam bemutatni, milyen az, amikor egy boldog, fiatal pár beköltözik új otthonába. Szerintem ez teljesen életszerű."

A rengeteg kritika miatt a nő leszedte a képeket, ugyanakkor állítja, hatásos volt, ugyanis már másnapra hat vevőjelölt jelentkezett be nála – számolt be róla a Daily Mail.

Állítólag sokak érdeklődését felkeltették a fotók Forrás: Kristin Gyldenege

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.