ingatlan otthon Jávor Pál eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladó Jávor Pál egykori otthona. A gyönyörű lakást az interneten hirdetik, és most bárki megvásárolhatja.

104,5 millióért hirdetik azt az otthont, amely valaha Jávor Pálé volt. A kissvábhegyi ingatlan kétszintes, erkélyes, alapterülete 109 négyzetméter, és nemrég alapos felújításon esett át. A Déli pályaudvartól pár perc sétára található.

A lakás rendkívül világos, otthonos, jó hangulatú, az utca szintjén található a nappali, konyha, 2 hálószoba, fürdő és a kertre néző erkély, a konyha melletti lefelé vezető lépcsőn pedig a 3. hálóba jutunk, ahonnan a kert és egy másik fürdőszoba nyílik" – olvasható a hirdetésben az Ingatlanbazár oldalán.

Jávor Pál egykori otthona Forrás: Ingatlanbazár

Alapos felújításon esett át Forrás: Ingatlanbazár

Tágas, napfényes Forrás: Ingatlanbazár

2018 legszebb és legfélelmetesebb elhagyatott helyei http://www.life.hu/otthon/20181216-2018-legszebb-es-legfelelmetesebb-elhagyott-helyei-epuletei.htmlMi imádjuk az elhagyatott helyeket, amelyekben a történelem és a társadalmi kultúra lenyomata szinte tapintható. Éppen ezért rendszeresen be is mutatunk ilyen épületeket, városokat, országokat. A következőkben az idei év kedvenceit szedtük egy csokorba. OtthonOrigoAz idei év legköltséghatékonyabb lakásfelújítási tippjei http://www.life.hu/otthon/20181216-2018-koltseghatekony-lakasfelujitasi-tippjei.htmlIdén is hoztunk pár olyan szuper lakásfelújítási ötletet, amelyekkel elképesztő változásokat tudsz elérni otthonodba anélkül, hogy egy kisebb vagyont kellene kifizetned. Ezekből szemezgettünk. OtthonOrigoÚj lakásba költözött Pintér Tibor: meg is mutatta otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20181228-uj-lakasba-koltozott-pinter-tibor-meg-is-mutatta-otthonat.htmlMegmutatta új lakását Pintér Tibor. A színész az egerekkel teli otthonát cserélte le egy sokkal szebbre és otthonosabbra. OtthonOrigoHotel Monteleone, ahol egy kisfiú szelleme kísért a 13. emeleten (18+)http://www.life.hu/otthon/20181218-hotel-monteleone-new-orleans-ahol-egy-kisfiu-szelleme-kisert-a-13-emeleten.htmlNew Orleans a boszorkányság és a mágia városa. Nem csoda hát, hogy szellemjárta temetőin túl egy kísérteties szállodát is találunk itt. Az egyik legjobb ellátást, legszebb szobát kapjuk, no meg persze egy kisfiú szellemét. OtthonOrigoÍgy telik a karácsony a Lego-házbanhttp://www.life.hu/otthon/20181221-igy-telik-a-karacsony-a-legohazban-dania.htmlA Dániában található, 25 millió építőkockából álló, körülbelül 130 000 négyzetméteres építőkockaházról korábban már részletesen beszámoltunk. Most megmutatjuk, hogy miként érkezett meg a karácsony ebbe a mesevilágba. OtthonOrigoKöllő Babett megmutatta fényűző otthonát és óriási karácsonyfáját: fotóhttp://www.life.hu/otthon/20181223-kollo-babett-megmutatta-fenyuzo-otthonat-es-oriasi-karacsonyfajat-foto.htmlKöllő Babettéknél is karácsonyi pompában ragyog minden. A Csak show és más semmi sztárja meg is mutatta fényűző, csillogó otthonát. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.