Itt élt a híres énekesnő: lesd meg Beyoncé gyerekkori otthonát

ház gyerekkor otthon Houston Beyoncé énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Beyoncé és Jay-Z olyan luxusingatlanokkal rendelkeznek, mint a 3300 négyzetméteres villa Bel-Airben, az énekesnő egy jóval visszafogottabb és emberléptékűbb houstoni házban töltötte gyerekkora egy részét.

A Knowles család még 1986-ban vásárolta meg a francia stílusú hagyományos otthont, amikor Beyoncé ötéves volt. Később eladták az 1946-ban épített házat, most pedig az ingatlant 500 ezer dollárért árulja jelenlegi tulajdonosa.

Beyoncé Knowles szülőházát árulják Forrás: FilmMagic/2017 Jason LaVeris/Jason Laveris

A 300 négyzetméteres, háromszobás, három fürdőszobás, keményfa padlós ház igen impozáns kívülről, ám a belső egy modern stílust kedvelő vevő számára tartogat némi újrabútorozást – a konyha azonban így is csodás, gránit- és rozsdamentes acél felszereltségével.

Kattints a képre, és nézd meg a galériánkat:

Forrás: upshawgroup.comhttp://www.life.hu/otthon/galeria/20190107-nezd-meg-az-amerikai-enekesno-beyonce-gyerekkori-otthonat.htmlmiddleon1024683
Méregdrága lakberendezés: nézz körbe a luxuscuccok közötthttp://www.life.hu/otthon/20181030-meregdraga-lakberendezes-nezz-korbe-a-luxus-cuccok-kozott.htmlNem kell sokáig keresgélnünk, hogy túlárazott, méregdrága termékekre bukkanjunk. A most következőkben olyanokat hoztunk, amelyek itt-ott ugyan aranyozottak, márványalapon fekszenek, neves tervezők keze nyomát viselik, de a hozzájuk rendelt árakkal kissé megszaladt a gyártó tolla. OtthonOrigoÁlomotthonok – Luxusházak, melyek együtt lélegeznek a környezettel: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180810-alomotthonok-luxushazak-melyek-egyutt-lelegeznek-a-kornyezettel-fotok.htmlHatalmas villák, döbbenetes méretű birtokokkal, melyekre nem fogsz tudni csak úgy véletlenül rábukkanni. OtthonOrigoGwen Stefani eladná Beverly Hills-i luxusotthonát, de senkinek sem kellhttp://www.life.hu/otthon/20180524-gwen-stefani-es-gavin-rossdale-valasuk-utan-eladnak-beverly-hillsi-otthonukat-de-senkinek-sem-kell.htmlGwen Stefani nehezen tudja eladni azt az óriási luxusházat, melyet ex-férjével, Gavin Rossdale-lel közösen vettek. Mi lehet ennek az oka? Talán a válás vetette rá az árnyékát, de ami valószínűbb, hogy az énekesnő túl drágán kínálja. OtthonOrigoBruce Willis New York-ban vett új luxuslakást - Egy igazi üvegpalotáthttp://www.life.hu/otthon/20180308-bruce-willis-es-emma-heming-new-york-ban-vett-uj-lakast-egy-igazi-uvegpalotat.htmlBruce Willis nem rég adott túl a Central Parkra néző, kétszintes lakásán, mely több mint 17 millió dollárért lett meghirdetve. A színész és felesége azonban nem maradt tétlen, hamar új New York-i ingatlan után néztek, melyre idén február 15-én rá is találtak. Otthon--Álomotthonok – Kaliforniai luxusvilla Magyarországonhttp://www.life.hu/otthon/20171015-alomotthonok-kaliforniai-luxusvilla-magyarorszagon-belsoepiteszeti-terv-ring-miklos.htmlAz amerikai álomban erősen jelen van az a fajta kényelem és luxus, amelyet a tengerentúli, sikeres emberekhez kapcsolunk. Kalifornia pedig különösen csábító ebből a szempontból. Ám nem kell több ezer kilométert utaznunk ahhoz, hogy egy ilyen álmunk valóra váljon. Megmutatunk egy igazi luxusvillát belülről, amely valahol hazánkban épült és szépült. A California Love koncepció terveit maga a tervekért és a kivitelezésért felelős vezető belsőépítész, Ring Miklós mesélte el nekünk. Otthon--Kutyák, luxusotthonok, belsőépítészet - Így hozd őket közös nevezőrehttp://www.life.hu/otthon/20171006-kutyak-luxusotthonok-belsoepiteszet-tippek-tanacsok-kutyatartas-lakasban.htmlKutya a lakásban; belsőépítészek adnak tanácsot, valamint avatnak be a személyes tapasztalataikba. Gyönyörű otthonaik abszolút illeszkednek a kutyáik életritmusába, és ez igaz fordítva is. Egy lakás, ház belső kialakításakor sosem szabad megfeledkezni a háziállatokról sem, hiszen az ő életterükről is döntesz. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.