Eva Rezesováék árulják elképesztő luxusotthonukat

Fotó: Polyák Attila - Origo -
ház Villa otthon drága Eva Rezesova eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megválik nem mindennapi luxusotthonától Rezesováék családja. Azt nem tudni, hogy pontosan mennyiért árulják, de biztos, hogy a vevőnek mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia. 

820 négyzetméteres, kétszintes ingatlant árul Eva Rezesováék családja, amelyhez 1580 négyzetméteres telek, garázs és medence is tartozik. A Bors a hirdetést az egyik legnagyobb szlovák ingatlanhirdetési oldalon találta. A befolyásos család 2004-ben teljesen felújította a villát. Azt írják: barokk stílusban rendezték be.

A fürdőszobában például a kádból egy tigrisszőnyegre lehet kilépni, a berendezési tárgyakat pedig 24 karátos arannyal borították. A hirdetés az árat nem tartalmazza, de sejthető, hogy a vevőnek mélyen a zsebébe kell majd nyúlni, ha szeretné megkaparintani a Kassa nyugati részén található ingatlant.

Mint ismeretes: Eva Rezesová 2012-ben ittasan okozott halálos balesetet az M3-as autópályán. Hat év után, jó magaviselet miatt tavaly augusztusban szabadult.

Ha szeretnéd megnézni a képeket az ingatlanról, kattints ide!

Eva Rezesová tavaly szabadult, most árulják luxusotthonukat Fotó: Polyák Attila - Origo

Egy kis alapterületű, egyterű lakás bravúros megoldással – Videóhttp://www.life.hu/otthon/20190106-egy-egyteru-kis-alapteruletu-lakas-belsoepiteszeti-bravur.htmlEgy kis alapterületű lakás kialakítása valódi kihívást jelent. A belsőépítészeket egy-egy ilyen projekt kreatív és újító megoldásokra ösztönzi, hogy a magas szintű kényelem és stílus elérése egy korlátozott alapterületen is megvalósíthatóvá váljon. A következőkben egy ilyen apró lakást mutatunk. OtthonOrigoRekordösszegért vett lakást Matt Damonhttp://www.life.hu/otthon/20190108-rekodrosszegert-vett-penthouse-lakast-matt-damon.htmlBrooklyn legdrágább ingatlanját, egy penthouse lakást vásárolt meg nemrégiben Matt Damon. A színész valóban nem kevés pénzt költött rá feleségével, Lucianna Barrosóval. OtthonOrigoItt élt a híres énekesnő: lesd meg Beyoncé gyerekkori otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20190105-nezd-meg-az-amerikai-enekesno-beyonce-gyerekkori-otthonat.htmlBár Beyoncé és Jay-Z olyan luxusingatlanokkal rendelkeznek, mint a 3300 négyzetméteres villa Bel-Airben, az énekesnő egy jóval visszafogottabb és emberléptékűbb houstoni házban töltötte gyerekkora egy részét. OtthonOrigoSebestyén Balázs meglepő karácsonyi története: kigyulladt a fájukhttp://www.life.hu/otthon/20190108-sebestyen-balazs-meglepod-karacsonyi-tortenete-kigyulladt-a-fajuk.htmlSzámos sztár osztotta meg közösségi oldalán a karácsonyi dekorációba öltöztetett otthonáról készült fotókat. Sebestyén Balázs azonban most, az új évben érzett késztetést arra, hogy elárulja: náluk kicsit más volt az ünnep. OtthonFotó: Szabó Gábor - OrigoKísértetjárta kastélyt vett Jamie Oliver – fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190107-kisertetjarta-kastelyt-vett-jamie-oliver.htmlJamie Oliver és családja hamarosan átköltözik abba az essexi kúriába, amelyről az a hír járja, hogy kísértetek laknak benne. OtthonFotó: Mudra László - OrigoFordulatot vesz az albérletpiac 2019-benhttp://www.life.hu/otthon/20190107-fordulatot-vesz-az-alberletpiac-2019ben.htmlAz emberek akkor hajlandóak kifizetni az emelt albérleti díjat, ha megfelelő szolgáltatást kapnak a pénzükért. Az ingatlantulajdonosoknak már nem elég csak a kulcsot odaadniuk a bérlőknek, ha magasabb árat szeretnének kérni. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.