Kiderült, valójában hogyan kellene szeletelni a sajtokat

szeletelés gasztronómia étel sajt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, egészen idáig rosszul szeleteltük a sajtot.

A The Sun azt írja, a különböző típusú sajtokat különböző módon kell szeletelni, így lehet, hogy mindeddig mi is rosszul csináltuk. A lap szerint ha nem megfelelően aprítjuk fel a sajtot, akkor megváltozhat annak textúrája és íze.

A camembert és a brie esetében először el kell negyedelni, majd ezeket a negyedeket félbevágni, hogy nyolc szeletet kapjunk.

Nem mindegy, hogyan szeleteljük a sajtot Forrás: Pinterest

Ezzel szemben a cheddar és a red leicester sajttömböt fentről lefelé kell vágni, majd ezeket vízszintesen szeletelni, hogy kis kockákat kapjunk. Tálaláskor ezekbe szúrjunk egy-egy pálcikát, hogy könnyebb legyen a fogyasztása.

A háromszög formájú sajtokra más módszer vonatkozik. A nagyon vékony részét vágjuk le, majd az egészet hosszában szeleteljük fel. Így mindenki egyforma állagú szeletet kap, hiszen mindegyiknek lesz egy puhább része.

A piramis alakú kecskesajtokat fentről lefelé kell vágni átlósan. A belső és külső részeknek különböző íze van, így fontos, hogy egyformán jusson belőle mindenkinek.

Varga Viktor maga szúrta át mellbimbóját: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190111-varga-viktor-maga-szurta-at-mellbimbojat.htmlVarga Viktor saját magának készített mellbimbópiercinget. Az erről készült videót Facebookon is megosztotta. TV + SztárokOrigoÍgy néznek ki az ikerlányok, akik Rachel és Ross kislányát alakították a Jóbarátokbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-neznek-ki-az-ikerlanyok-akik-rachel-es-ross-kislanyat-alakitottak-a-jobaratokban.htmlEmlékszel még a Rachel és Ross tündéri kisbabájára a Jóbarátokból? A kis Emmát valójában két ikerlány alakította a sorozatban, akik lassan felnőtt nővé cseperednek. TV + Sztárok--Így érzi most magát Cserhalmi Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-erzi-most-magat-cserhalmi-gyorgy.htmlCserhalmi György az utóbbi négy évben szinte a poklot is megjárta. Elvesztette feleségét, többször műteni kellett és egészségi problémái miatt jó ideje nem állhatott színpadon. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságokhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-cristiano-ronaldo-dns-mintajanak-begyujtesere-kaptak-parancsot-az-olasz-hatosagok.htmlCristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságok. TV + Sztárok--Michael Schumacher családi kapcsolatairól beszélt a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20190111-michael-schumacher-csaladi-kapcsolatairol-beszelt-a-menedzsere.htmlMichael Schumacher menedzsere a pilóta 50. születésnapja alkalmából beszélt a családi kapcsolatokról. TV + Sztárok--Shane Tusup állhat Hosszú Katinka weboldalának lekapcsolása mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20190111-shane-tusup-allhat-hosszu-katinka-weboldalanak-lekapcsolasa-mogott.htmlHosszú Katinka második weblapját is felfüggesztette a szolgáltató: az ironstore.hu után a hosszukatinka.com is elérhetetlenné vált. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.