Gregor Bernadett megmutatta, milyen 11 háziállattal az élet - videó

Forrás: Youtube/FOREVER TV Hungary -
színésznő Gregor Bernadett otthon háziállat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett sok állattal osztja meg otthonát, 7 macskával, két tengerimalaccal és két kutyával: bemutatta, hogyan élnek. 

Gregor Bernadett állatmániája évekkel ezelőtt kezdődött, első kutyája kilenc éve érkezett hozzá egy menhelyről, de macskái már akkor is voltak. Annak ellenére döntött Rozi befogadása mellett, hogy a helyzete akkor meglehetősen bizonytalan volt: megszűnt a munkahelye, és a sorozatából is kiírták.

Gregor Bernadett megmutatta, milyen 11 háziállattal az élet Forrás: Youtube/FOREVER TV Hungary

„Nagyon rossz passzban volt (....) Gyakorlatilag minden az ellen szólt, hogy én egy kutyát hazahozzak" – árulta el a Forever TV-nek a színésznő, de végül mégis megérkezett hozzá Rozi, akit még sok-sok állat követett. Mindegyiküknek külön története van, és mindegyikük a család teljes értékű tagja, akik nélkül elképzelhetetlen lenne Gregor Bernadettnek az élet, bár a tengerimalacok nem tartoznak a kedvencei közé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.