Nagy Amarilla - gyógytornász, aerobikoktató

aerobik Nagy Amarilla szakértő gerinctréning
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amarilla célja, hogy segítse vendégeit a mozgásszegény életmód káros következményeinek leküzdésében.

A sportnak igen sok területe közel áll hozzám: diplomás gyógytornászként, aerobik- és spinning-oktatóként, illetve személyi edzőként dolgozom. Kétszer nyertem meg az Aerobik Maratont.

,,Mindig is kihívást éreztem az iránt, hogy az embereknek segítsek testi és lelki jólétük megteremtésében, illetve a korunkra oly jellemző mozgásszegény életmód káros következményeinek leküzdésében. Fő profilom a gerinctréning, mely dinamikus, statikus, erősítő és egyensúlygyakorlatok összessége - a törzsizomkra specializálódva."

Elérhetőségeim:

Mobil: 30/474-4812
Email: nagy.amarilla78@gmail.com

Weboldalak:

Dunakeszi DreamFactory Fitnesz &Coffee
Kövess a Facebookon!

Life.hu fitneszpercek -Alakformálás Nagy Amarillával 4.http://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110412-lifehu-fitneszpercek-alakformalas-nagy-amarillaval-4.htmlLife.hu fitneszpercek -Alakformálás Nagy Amarillával 3.http://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110404-lifehu-fitneszpercek-alakformalas-nagy-amarillaval-3.htmlLife.hu fitneszpercek -Alakformálás Nagy Amarillával 2.http://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110329-lifehu-fitneszpercek-alakformalas-nagy-amarillaval-2.htmlLife.hu fitneszpercek -Alakformálás Nagy Amarillával 1.http://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110322-lifehu-fitneszpercek-alakformalas-nagy-amarillaval.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.