imázs smink stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lyn elkötelezettje a női szépségnek, eleganciának és a nők érvényesülésének. 

Lyn modellként kezdte pályafutását, majd számos amerikai iskolát és tanfolyamot végzett el, és saját stúdiót is nyitott az angyalok városában, Los Angelesben. Megtanult magyarul, és 1996 májusában létrehozta a Smink és Imázs Stúdióját Budapest belvárosában, ahol nagy sikerrel ötvözi a smink művészetét és az imázs varázslatát.

Az összhang a fontos - vallja Lyn, mert szerinte egy nőnek tudnia kell, hogyan sminkelje magát az alkalomhoz és korához illően, illetve milyen színek állnak harmóniában a személyiségével. A hölgyeknek fontos tudniuk továbbá azt is, mi az öltözködési stílusuk, ami illik az alakjukhoz, tudni kell, mit, mikor és miért kell felvenniük.


"Elkötelezettje vagyok a női szépségnek, eleganciának és a nők érvényesülésének, legyen az szakmai, erkölcsi vagy társadalmi. A jó imázs átváltható jó állásra, sikerre, sőt még jó társkapcsolatra is. Tanfolyamaim során személyre szabottan választjuk ki együtt a legjobban hozzád illő stílust. Megtanítalak, hogyan tudod újra és újra elkészíteni a sminkedet, hogyan tudod kiválasztani a legjobban hozzád illő ruhákat és kiegészítőket."


Weboldalam: www.lyndegara.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.