Szupersztárnak ad szépségtippet a magyar műsorvezető

X-Faktor Aurea Nikolas szépségápolás Class FM énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazánkba látogató portugál soulhercegnő, Aurea igazi csajos beszélgetésbe keveredett a Class FM műsorvezetőjével, Kiss Orsival. A csinos énekesnőt lenyűgözte Orsi szépsége, és egy közös fotózás után a fiatalsága titkáról faggatta.

Újabb nemzetközi sztár látogatott a Class FM stúdiójába. Kiss Orsi Joe Cocker után most a portugálok üdvöskéjét, Aureát kapta mikrofonvégre Kovács Áron hetente jelentkező műsorában, a Class40-ben. Az interjú és az azt követő fotózás azonban nem várt meglepetést tartogatott.

Red Lemon Media
Red Lemon Media


"Aurea természetes és közvetlen lány, ezt a megjelenése is tükrözte: egyszerű ruhát és natúr sminket viselt. A közös fotózáson kicsit kényelmetlenül is érezte magát emiatt, de megnyugtattam, hogy az ő korában nincs szükség többre. Váratlanul megkérdezte, hogy miért, én mennyi idős vagyok. Amikor elárultam neki, hogy a harmadik X-en túl, elcsodálkozott, és a szépségpraktikáim felől érdeklődött, hiszen meg volt győződve arról, hogy a húszas éveim elején járok" - árulta el nevetve Kiss Orsi, aki a csajos beszélgetés után szintén kifaggatta az énekesnőt.

A Class40 interjújában Aurea őszintén vall a színészet iránti szenvedélyéről, ami miatt sokáig hanyagolta énekesi karrierjét. A portugál soul üdvöskéje ugyanis drámatagozatos iskolába járt, és főállású színésznőként képzelte el magát, aki néha napján összeül egy-egy örömzenélésre. A sors és furcsamód egy csésze kávé azonban közbeszólt: amikor Aurea meghallotta saját dalát a helyi rádióban egy baráti presszózás közben, az első sokk után már biztosan tudta, az éneklés az ő útja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.