Bukósisakfrizura az új divat? - Heti beauty-mustra

frizura sztárok smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A heti sztársminkeket nézve unalmas volt a felhozatal, ezért inkább a sztárfrizurákat vettük górcső alá. Találtunk néhány érdekes megoldást, amiből reméljük, nem lesz trend.

Az egyik, amitől frászt kaptunk, Estille és Jennifer Hudson gömbszerűre szárított frizurái voltak. Az előbbi énekesnő bukósisakhajjal, az utóbbi Kleopátra-fazonnal jelent meg a VH1 Divas Celebrates Soul eseményen. Furcsa módon mindkettejük fodrásza úgy gondolta, hogy kerekít egy keveset a fejükön. Az eredmény inkább furcsa, mint tetszetős. Reméljük, nem lesz divat, különben trendmentes övezetbe költözünk!

AFP
AFP

Jennifer Hudson, Estille

A vörös szőnyegen készült fotókat nézve egyre inkább úgy érezzük, az oldalválaszték mellett mind gyakoribb a szigorú, baltával készített, nyílegyenes választék a homloktól a fejtetőig. A héten Florence Welch énekesnőt és Paula Patton, a Mission: Impossible - A fantom protokoll sztárját is így láttuk.

AFP
AFP

Florence Welch, Paula Patton

A héten nagy kedvenceink voltak a loknik is. Csak nehezen tudtunk dönteni, hogy Paula Patton szexire hullámosított fürtjeit, Katalin hercegné mesebeli hullámait vagy Jennifer Morrison kifelé szárított tincseit szeretjük jobban. Végül a hercegné romantikus hullámaiba szerettünk bele a legjobban.

AFP
AFP

Katalin hercegné, Jennifer Morrison, Paula Patton

Lady Gaga nem hazudtolta meg önmagát: néhány évvel ezelőtti önmagától inspirálódva újra masnifrizurával a fején jelent meg a tokiói repülőtéren. Miért is nem lepődünk meg a fekete rúzson?

AFP
AFP

Lady Gaga

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.