hajápolás haj praktikák házi pakolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a tavaszi napsütésben te is észrevetted, a hajadat bizony megviselte a tél, itt az ideje, hogy kipróbáld a házi készítésű hajápolási szereinket.

Thinkstock
Thinkstock

Ahelyett, hogy több tízezer forintot költenél különböző hajpakolásokra, készíts most velünk házi hajápoló szereket, amikhez az alapanyagokat akár a piacról is könnyedén beszerezheted. Amellett, hogy költségkímélőek, valóban természetes alapanyagokból készülnek, ezért a hatásuk is szinte garantált.

Mélyhidratáló pakolás


Amire szükséged lesz:







Házi samponok




Száraz hajhoz:


Zsíros hajhoz:


Normál hajhoz:



Thinkstock
Thinkstock



Házi hajzselé



Gondolnád, hogy akár hajzselét is készíthetsz otthon? Pedig nem is olyan bonyolult. Két evőkanál lenmaghoz adj 1 csésze forralt vizet. Várj, amíg besűrűsödik, és már kész is a saját hajzseléd.

Korpásodás elleni kezelés



Öblítsd át a hajad 2 evőkanál almaborecet és 1 pohár meleg víz keverékével. Ismételd rendszeresen minden hajmosás után, amíg a korpás tünetek meg nem szűnnek.


A selymes hatásért



Ha a hajadat szétroncsoltad a sok lakkal, a következő keverék eltünteti a felszíni károsodás nyomait. Önts negyed csésze szódabikarbónához 2 csésze meleg vizet és öblítsd át vele a hajad. Hagyd hatni, majd tiszta vízzel mosd le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.