Apróságok, amikkel könnyedén feldobhatod a frizurád

frizura haj szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felkötöd, kiengeded, felkötöd, kiengeded, felkötöd... ugye ismerős? Félhosszú hajnál gyakorlatilag ez a kettő opció létezik, és valljuk be, mi sem törjük magunkat túlságosan, ha frappáns sérókról van szó. Természetesen indokolhatjuk mindezt az idő hiányával, de akár azzal is, hogy lövésünk sincs, miként újíthatnánk a frizuránkon vágás vagy festés nélkül. Most megmutatjuk.

Tipp! A nyár legtrendibbb szandáljai képgalériánkban! Katt ide!


Thinkstock
Thinkstock


Megnyugtatunk mindenkit, aki már épp levegőért kapkodna: nem banáncsatokról és szörnyűséges műanyag hajbavalókról lesz szó. Ezek lassacskán talán végre nálunk is kikopnak a divatból, vagy tulajdonosaik legalább felismerik, hogy mind a hajba, mind pedig a táska vállpántjára (érthetetlen) csíptetett műanyag hajcsatra nincs elfogadható válasz. Persze most is hagyatkozhatunk a A-listás színésznők ízlésére, akik egyre gyakrabban tűnnek fel apró, ízléses hajdíszekkel a frizurájukban.

Bizonyára filmekben mindenki látott már olyan jelenetet, mikor a főhősnő piperészkedését premier plánban mutatva, az aktus csúcspontja a hajba tűzött fésű vagy csat. Ezek a kiegészítők hihetetlen nőiesek tudnak lenni, jóllehet igencsak egyszerű darabok. Rajtad áll, hogy a vörös szőnyeges trendeket követve kontyba tűzött hajban viseled, vagy romantikus hullámokba tűzöd. Mindkettőre láthattunk példát, sőt az sem ritka, ha egy elsőre sportosnak tűnő lófarkat dobnak fel egy-két csattal vagy hajpánttal. A mindig időhiányban küzdők számára klassz megoldás lehet, hisz a frizura feltűzésén túl valóban csak azt a plusz három másodpercet kell a hajunkra áldozni, míg az apró hajék a helyére kerül. Minimális befektetés, maximális siker - na ezt már szeretjük!

Tipp! Az idei nyár legtrendibb fürdőruhái képgalériánkban! Katt ide!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.