Légy ellenállhatatlan a fesztiválokon! - Szépítő túlélőcsomag egy hétre

buli hajápolás fesztivál Nyár smink bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fesztivál sok tekintetben olyan, mintha nyaralni menne az ember, azzal a lényeges különbséggel, hogy sokkal kevesebbet fog aludni. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem hozhatjuk a legjobb formánkat. A fesztiválcsomagból ne felejtsd ki a csajos túlélőpakkot!

Tipp! Kesha hatalmas bulit csapott a Kapcsolat koncerten! Nézd meg képgalériánkat!


magas faktorszámú naptej száraz sampont

A nap és a por szárítja a bőrt, ezért ne feledkezz meg a testápolóról és az ajakbalzsamról se. A legjobb ilyenkor multifunkciós termékeket magaddal vinni, például olyan testápolót, amely arckrém is egyben, vagy olyan arclemosót, amely hidratál is. Sminklemosó kendő legyen nálad, mert sminkben aludni még egy fesztiválon is felér a bőrrel szemben elkövethető legnagyobb merénylettel.

Tippünk:
Nyerd meg hetijegyed a Balaton Sound fesztiválra! A játékhoz kattints ide!


fertőtlenítő kendő vagy a folyékony kézfertőtlenítő zsebtükörszemöldökcsipesz körömreszelő



Egy egész elsősegélydobozt sem kell magaddal cipelni, hiszen a fesztiválokon vannak elsősegélynyújtó helyek, de egy doboz ragtapasz bármikor jól jöhet. Ki tudja, kit kell éppen ellátni. Még az is lehet, hogy nálad fogtok orvososdit játszani, de ha a szomszédodnak volt ilyen szerencséje, akkor az óvszer helyett inkább a füldugóra lesz szükséged. Ez egyébként az egyéb zajokat is kiszűri, így ha a koncertek vége előtt mész aludni, talán pár órával többet tudsz pihenni. Ha mégsem, akkor milyen jó, hogy pont van nálad szemcsepp!

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.