2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Új frizuratrend: Nem fésülködnek a sztárok

frizura baki sztárok smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobd el a fésűd, ne foglalkozz a színtípusoddal, és merj kísérletezni - így foglalhatjuk össze a tapasztalatainkat. A héten ugyanis végignéztünk több száz fotót azért, hogy kiderítsük, milyen beauty-trendek uralkodnak jelenleg a vörös szőnyegen. Mutatjuk.

Bronzosíts!

Mindegy, hogy összességében hidegek a színeid, hogy Hófehérke-típus vagy, bronzosítani akkor is kötelező - a hírességek szerint! A héten többször is - például Andrea Riseborough és Rachel Bilson színésznőknél - gondoltuk azt, hogy nem lett volna indokolt a meleg tónusú szemhéjpúdert vagy pirosítót választani.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Andrea Riseborough és Rachel Bilson

Ne fésülködj!

A hírességeknek mintha mostanában eszükbe sem jutna megfésülködni, mielőtt megjelennek valahol. A ruhára, a kiegészítőkre és a sminkre még csak-csak figyelnek, de úgy tűnik, a kócos, rendezetlen frizura épp a legtrendibb. Nekünk ez csak jó hír, mert ha ez a divathullám begyűrűzik hozzánk is, akkor reggelente öt-tíz-húsz perccel tovább is alhatunk. Sophia Bush a "csak kössük össze, és menjünk!" híve, Lily Cole szupermodell és Mia Wasikowska színésznő sem gondolkodott túl sokat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sophia Bush, Lily Cole és Mia Wasikowska

Legyél kaméleon!

Legalábbis ezt hirdeti Jessica Chastain színésznő. A héten tökéletes iskolapéldája volt annak, milyen izgalmas lesz az arc a változatos sminktől. A bevált technikákat és szokásokat nem kell sutba vágni, de érdemes egyszer-egyszer kísérletezni, és az állandó füstös szemről például a natúr szem-vörös rúzs kombinációra váltani.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Chastain

Fésüld hátra!

Ha mégiscsak ragaszkodsz a fésűhöz, akkor használd jól! Ezen a héten a hátrafésült, copfba kötött vagy kontyba tekert frizuráké volt a terep. Ilyet láttunk Christina Hendricksnél és Olivia Wilde-nál is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Christina Hendricksnél és Olivia Wilde

Ne szedd! Formázd, színezd, fésüld!

Ha vastag, erős szemöldököd van, eszedbe ne jusson vékonyítani. Csak távolítsd el a kósza szőrszálakat, majd erősíts rá egy kicsit. Nem, nem viccelünk! Audrey Hepburn buja szemöldöke divatosabb, mint valaha. Legalábbis Lily Collins és Camilla Belle ezt terjeszti a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lily Collins és Camilla Belle


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.