A csillogó bőr a vörös szőnyegen sem menő - Heti beauty-mustra

manikűr konty mustra szépség köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan szeretnének ragyogó bőrt, de biztos nem olyat, mint Kristin Kuzmické, akinek olajos homloka került fókuszba a ruhája helyett. Nagyon nem menő! Persze azért voltak olyanok is, akiket dicséret illet. Az első osztályú manikűr elvárás celebkörökben, a napokban pedig az is kiderült, hogy a konty örök, minden korban megállja a helyét, de nem árt, ha néha kicsit modernizáljuk.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Ez ragyogó!?

A csillogó arcbőr sokak életét megkeseríti, bizony így vannak ezzel a sztárjaink is. Arcuk zsíros-olajos zónái valósággal vakítanak a vakuk fényében, álnok módon elvonva figyelmünket az egyéb területekről. Kristin Kuzmic, ismert televíziós személyiségnek is fénylő homloka áll a fókuszban, szó szerint. Brooke Langton színésznő, sőt kolléganője Crystal Reed sem fektetett ezen területekre kellő hangsúlyt! Igaz, az apróbbnál apróbb kézitáskák befogadóképessége szerény, de még ez sem mentség. Orcájuk erőteljes puffnizásért kiállt!

AFP
AFP

Pazar manikűr az új módi

Merész színek, extra díszítéssel. A legújabb körömtrend a vörös szőnyegen is hódít. Már nemcsak az öltözékek, a kiegészítők vagy a sminkek pompázhatnak barokkos túldíszítettséggel, de a körmök is. Minden ujjhegyen akad valami tarka és tündöklő. Míg Carly Rae Jepsen körmein virágmotívumok, addig Katy Perry körmein flitter hatású ékek virítanak. Úgy fest, mindkét hölgy manikűröse az énekesnők kiegészítőiből merített ihletet.

AFP
AFP

Az oldalra fésült frufru reneszánsza

A sztárok fodrászainak titkos fegyvere az oldalra fésült frufru és az összefogott haj duója. Mi sem bizonyíthatja jobban eme páros verhetetlenségét, mint hosszú közös múltjuk. Ki ne emlékezne a letűnt korszakokat idéző filmek mesés hajkölteményeire, valamint a menyasszonyok és a ballagók örök hajviseletére? Legyen szó jeles alkalmakról, vagy éppen hétköznapokról, a kontyokat és copfokat nem száműzhetjük - főképpen a nyári hónapokban. Napjaink kontydivatja ráadásul már minden kreativitást és variációt elvisel. Dorien Brown karakteres vonásait mi sem emelhetné ki jobban, mint egy feszesre szerkesztett frizura, Noureen DeWulf lazán összefogott tincsei pedig tökéletesen passzolnak a színésznő összeállításához.

AFP
AFP


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged hétköznap 22:00 után a Life.hu-n!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.