Taylor Schilling smink szépség stílus Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég bemutattuk, milyen gyönyörű ruhakölteményekben mutatkoztak a héten a világsztárok. Most összeszedtük a legszebb és a legrondább sminkeket is.

Taylor Schilling neve viszonylag ismeretlenül cseng számunkra, de a heti sminkje után biztosan megjegyezzük a nevét. A szőkeség arcbőréhez mesésen passzol az erős, matt fuksziaszín, ráadásul a szürkés-lilás árnyalatú szemhéjfesték is beleillik a képbe. Ehhez Taylor sminkese egy kevés arcpirosítót adott még és némi fényt, így lett tökéletes az összhatás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ezzel szemben Rita Ora eléggé melléfogott - az énekesnő igen bizarrul nézett ki. A hidrogénszőke tincseivel és az erős, mélybordó rúzsával ugyanis leginkább egy szellemre hasonlított. Jót tett volna egy lényegesen világosabb rúzs, vagy egy melegebb árnyalatú hajszín, mert így az összhatás félelmetes lett. Nálunk a héten Rita bukott el a sminkvizsgán.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.