Miley Cyrus frizura Jennifer Lawrence Katalin hercegnő hajvágás fodrász Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén a sztárok nem az egyhangúságra szavaztak - már ami a frizurákat illeti. Miley Cyrus szarvacskákkal sokkolt bennünket, Pamela Anderson és társnői pedig rövid hajat vágattak. Íme, a legemlékezetesebb sztárfrizurák 2013-ból. 

A legrémesebbek

Miley Cyrus az idei MET gálán komolyan vette, hogy punk stílusban kellett megjelenni - a haja olyan volt, mintha előtte egy erőteljes áramütés érte volna. De a java csak hónapokkal később következett. Az egykori tinisztár az idei Video Music Awards díjátadón szarvacskákkal sokkolt, melyeket még jó ideig nem felejtünk el.

Forrás: AFP, Northfoto

Csak szörnyülködni tudtunk Bonnie McKee énekesnő frizuráin is. A hölgy feltehetően vonzódik a narancspiroshoz, ezért is festette ilyenre a frizuráját. Szerintetek a színátmenetes vagy a félig leborotvált, félig fonatba fogott hajköltemény a rémesebb?

Forrás: AFP

Lady Gagán nem lepődünk meg, hiszen a művésznő gyakorlatilag minden alkalommal egy teljesen más hajkölteménnyel áll elő. Idén azért igen mély nyomokat hagyott bennünk a Vivienne Westwoodére hajazó szőke, tupírozott frizura és a kék tincsekkel tarkított csoda. De azért megmutatjuk, hogy Gaga tudott szolid is lenni - például akkor, amikor Marilyn Monroe bőrébe bújt.

Forrás: AFP

Akik rövidre váltottak

2013 abszolút a rövid hajak éve volt, hiszen Hollywood leggyönyörűbb sztárjai kértek vágást a fodrászuktól. Beyoncé ugyan megmutatta magát rövid hajjal, de mivel hetekkel később már derékig érő fürtökkel rázta a popsiját, erős a gyanúnk, hogy az énekesnő csak jól választott parókat.

Forrás: Instagram/Beyoncé

De a leghíresebb Jenniferek - Aniston, Hudson és Lawrence - mindannyian rövidre váltottak, csakúgy, mint a férfiak egykori álma, Pamela Anderson.

Forrás: Northfoto, AFP

Akik próbálkoztak

Anne Hathaway és Lola rendszerint sötétbarna hajat viselnek, idén azonban kipróbálták, milyen is szőkeként hódítani. Az eredmény magáért beszél - reméljük, máskor nem viszik túlzásba a próbálkozást.

Forrás: AFP, Rostás Bianka/Life.hu

Katalin hercegnő is fodrászt cserélt - a gesztenyebarna loknik helyett mostanában sötétbarna, sokkal egyenesebb frizurát visel. Szép, szép, de kérjük vissza a régi stílust.

Forrás: AFP

Hódítottak a fonatok

2013-ban egy valódi hajfonat-mánia söpört végig a szépségimádókon. Jennifer Aniston féloldalas fonatát a fél sztárvilág utánozta, de népszerűek voltak a fonott kontyok is - Lilu is viselt ilyet az X-Faktor színpadán.

Forrás: AFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.