Így sminkelj, ha Mérleg a csillagjegyed!

Forrás: Youtube -
sminktipp Mérleg csillagjegy szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Mérleg havában születtél.

A Mérleg nő szellemi beállítottságú, bájos, törékeny alkat. A legjellemzőbb tulajdonsága a harmóniára való törekvés az élet minden területén.

Számára az élet zökkenőmentes, nincs benne kapkodás.

Susan Sarandon is Mérleg Forrás: Youtube

Az egyensúlyt azonban nagy kilengések árán tudja megteremteni, amelyek nem látványosak, mert a felszín alatt leplezi. Kerüli a konfliktusokat, igazi diplomata. Nem lehet vele vitatkozni, mert nem támad, és nem is védekezik. Hibája, hogy nem tud nemet mondani, hiszen mindent sokáig mérlegel. Félreértelmezett kedvessége lehet a forrása annak, hogy bár igyekszik elkerülni a problémákat, személye vonzza a bonyodalmakat. Szereti a függetlenséget, de szüksége van társra is. A házasság számára létfontosságú az egyensúly és a biztonság vágya miatt. Szépségideáljának, igényeinek nem könnyű megfelelni.

Kifinomult ízléssel válogatja össze ruhatárát, ügyel a részletekre, így a kiegészítőknek is passzolniuk kell mindenhez.

Szereti a romantikát, az elegáns helyeket, fontos számára a díszlet, a háttér. Imádja a csillogást, pompát. Kedvencei az opál, a gyémánt, a korall és az igazgyöngy. Sminkje mindig tökéletes, a francia eleganciát részesíti előnyben.

Forrás: AFP/Valery Hache

A francia nők szépségének öt titka

Laza sikk, csodás bőr, gyönyörű smink, tökéletes megjelenés – ez jellemzi a francia nőket, így nem is csoda, hogy mindenki kíváncsi rá, mitől ennyire ellenállhatatlanok. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Tökéletesen láthatatlan sminkjét diszkrét szemfestéssel fűszerezi, ajkát élénk színűre festi.

Nagy gondot fordít a harmóniára, így körömlakkja mindig passzol az ajakrúzsa színével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.