2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Ha nem szeretsz beöltözni: sminkötletek jelmez helyett

szépség, smink, farsang, arany
Shutterstock/MillaF - MillaF
makeup jelmez farsang smink
Nyakunkon a farsang, ilyenkor a legtöbb gyermek - vagy akár felnőtt is - szeret mindenféle karakter bőrébe bújni. Ellenben akadnak olyanok is, akik nem feltétlenül preferálják a maskarákat, nos, nekik maradt a smink!

Ha te is azok közé tartozol, akik nem szeretnek jelmezt húzni, de mégis vágynak valami különlegességre egy farsangi bulihoz, akkor mutatunk neked 5 szuper sminkötletet.

 

A boszis füstös szem

A koromfekete füstös szem jó ötlet lehet egy fekete pólóval és esetleg egy kalappal, ha extrázni szeretnéd az outfited. Ez még nem jelmez, de mindenki tudni fogja, hogy boszinak készültél. A fekete füstös szem örök klasszikus, mindig feldobja a szetteket! Párosíts hozzá egy vöröses árnyalatú rúzst, ez még jobban kiemeli majd az arcodat.

Boszis, füstös smink
A fekete füstös smink örökre a top 3-ban marad.
Forrás: Forrás: pixabay.com

 

Harley Quinn

Harley Quinnt a Joker filmből, illetve a róla szóló képregényekből ismerhetitek. Ő inspirálta ezt a sminket, nekünk ez az egyik kedvencünk. Ha nem is öltesz magadra jelmezt, a smink és a két szőke copf megmutatja, kinek a bőrébe bújtál.

Harley Quinn
Harley Quinn
Forrás: Pixabay

 

A pantomimes

Ha nem szeretnél sokat bajlódni, akkor válassz egy könnyebben kivitelezhető sminket, mint például egy pantomimes. A sminked elkészítéséhez egy fekete szemceruza is bőven elég, de ha szeretnéd extrázni, szükséged lesz még egy kalapra, egy pár kesztyűre és egy csokornyakkendőre is.

Pantomimes smink
Pantomimes smink
Forrás: Pixabay

 

Lilás-aranyozott glam

Próbálj ki egy kis csillogást! A lila- arany-barna kombinációja bármilyen buliban, rendezvényen megállja a helyét. Egy ilyen smink nem köthető semmilyen karakterhez, de annyira csodás, hogy biztosan jól fogod érezni magad benne!

Arany-barna glam
Arany-barna glam
Forrás: Pixabay

A kék csodás árnyalatai

Ha szereted az élénkebb árnyalatokat, akkor a kék szín neked való! Ha igazi hercegnő szeretnél lenni, akkor a szemsminked mellé rózsaszínes rúzst válassz.

Kékes árnyalatú smink
Kékes árnyalatú smink
Forrás: Pixabay

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.