Christina Aguilera mellnagyobbítás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rossz mozdulat, és mindenki erről beszél - Christina Aguilera ezt bizonyára nem gondolta volna, amikor ujjatlan ruhájában, mosolyogva pózolt a kameráknak.

Mióta a fotók nyilvánosságra kerültek, az énekesnő mellműtétje az első számú beszédtéma. A hónalján ugyanis egy hatalmas heg éktelenkedik. Egyes külföldi pletykalapok biztosak benne, hogy ez egy olyan mellnagyobbító műtét eredménye, amit hónaljon keresztül végeznek. Ezt a fajta operációt azok a nők választják, akik semmiképpen sem szeretnék, hogy a mellükön látszódjon a vágás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Christina Aguilera egyre növekvő mellbőségéről sokat pletykáltak az elmúlt években. Az énekesnő 1999-ben vált ismertté a Genie in a Bottle című slágerével, és akkor bizony még nem voltak nagyok a cicijei. Pár évvel később azonban már hatamas dekoltázzsal láthattuk. Christina mindvégig tagadta, hogy megműttette volna magát, és még akkor sem ismerte be, amikor 2008-ban a méretei még nagyobbak lettek. Mindenhol azt nyilatkozta, hogy hatalmas kebleit a terhességnek köszönheti, és ő maga is furcsállja, hogy már E kosaras melltartókat hord.

Hát, mi is meglepődtünk. No nem a méreteken, hanem azon, hogy az énekesnő azt gondolja, ezt a dumát egy világ beveszi. Hogy a heg tényleg egy mellnagyobbító műtétből származik, nem tudhatjuk biztosan, de a lenti képek magukért beszélnek!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Christina 2000-ben, 2006-ban és 2010-ben

Plasztika szülés után - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=CdkEfigafRHVqi8e

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.