Julia Roberts Sarah Jessica Parker Angelina Jolie Erős Antónia Ada Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már meg sem lepődünk azon, ha egy negyven körüli sztár bejelenti, elérkezett az ő ideje, és végre babát vár. Na de hogy mindenki egyszerre? Ráadásul rögtön kettőt? Ez már nem a véletlennek, hanem a legújabb divathullámnak köszönhető.

Persze mindez nem véletlen, hiszen nagy valószínűség szerint a későn érkező hollywoodi csemeték jelentős része hormonkezeléses beavatkozásnak, esetleg egyenesen petesejt-beültetésnek köszönheti életét. Hogy a késői, ráadásul dupla gyermekvállalásnak mi állhat a hátterében, csak találgatni lehet. Nagy valószínűséggel a sztáranyukák egész egyszerűen kifutottak az időből, és nincs módjuk a beavatkozás nélkül teherbeesni. Esetleg úgy gondolják, hogy egy füst alatt könnyebb túlesni a terheken, de szerepet játszhat az is, hogy nincs kedvük a terhesség során a megváltozott testüket újra és újra piacképes formába hozni.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Hazánkban szintén árnyalt a kép, pedig fele annyi ikerbabás sztáranyukával sem találkozhatunk, mint az álomgyárban.
A legfrisebbek közül valók azonban Erős Antónia ikerbabái, Matyi és Szonja, akik megfogantatását hosszas és alapos felkészülés előzte meg, hiszen a gyönyörű műsorvezető köztudottan cukorbeteg, így a terhesség bevállalása hatalmas felelősséget rótt a szülők és az orvosok vállára.
Szerencsére a babák ugyan császármetszéssel, de minden komplikációtól mentesen jöttek a világra 2009 nyarán.

Szellő Istvánra is ikerbabák apukájaként lehetünk büszkék, még akkor is, ha a szülés előtt szakítottak egykori modell kedvesével, Naim Renátával. Az immár négygyerekes apuka természetesen a szakítás ellenére is támogatta ikerbabái anyukáját, akit kifejezetten jó szülőként ismer el, hiszen előző házasságából származó fiaival is ragyogóan tudott bánni.

Ada, a hazai zenecsatorna volt műsorvezetőjének egykori ikerterhessége nagy port vert fel, hiszen a friss hírt, mely szerint nem egy, hanem két baba érkezése is várható, egy élő adás keretein belül, telefonon közölte párjával, Timóval. Az apuka, aki azt hitte, egy ismeretlen hívóval kell majd csevegnie, hirtelen szólni sem tudott, s a mindig pergő nyelvű műsorvezető egyszerűen lefagyott az örömteli hír hallatán.

www.vivatv.hu
www.vivatv.hu

Ada szerint, ha mindenki addig várna, amíg minden körülmény tökéletessé nem válik, legyen az egzisztencia, párkapcsolat vagy munka, és ezek korlátait kifogásként hozzuk fel a babavállalás ellen, akkor az a nő nem is akarja igazán a babát....hiszen nincs tökéletes időpont a szülésre.

Ám nem mindegyik csöppség fogantatása körül játszik szerepet az injenkciós tű, hiszen a nemrég éppen hazánkban forgatott Angelina Jolie-nak sem kellett más a kettős örömhöz, csak és kizárólag Brad Pitt személye. Ikerbabáik, Knox Leon és Vivienne Marcheline 2008-ban, Nizzában, császármetszés segítségével látták meg a napvilágot. Természetesen fogantatásuk körül számtalan pletyka keringett, amely cáfolni igyekezett azt, hogy Angelina természetes úton esett teherbe, pedig a szépséges és fiatal színésznőnek nem volt szüksége mesterséges eszközökre és módszerekre ahhoz, hogy egészséges babáknak adjon életet.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Julia Roberts azonban nem volt ennyire szerencsés. A szexi anyukának állítólag a mesterséges megtermékenyítés volt az egyetlen lehetősége arra , "vásárolt férje"- Daniel Moder - mellett átélhesse az anyai örömöket. 37 évesen szülte meg ikerbabáit: Hazel Patricia Modert, valamint Phinnaeus Walter Modert. Később azonban kiderült, hogy külső beavatkozás nélkül is fogamzó képes a már nem éppen fiatal sztár, hiszen második terhessége természetes úton jött létre. Julia - szülései óta - szinte teljesen hátat fordított addigi életének, a gyerekeknek szenteli minden idejét. A Micsoda nő sztárja ikerszülésének hátterében nagy valószínűséggel nem szerepelt egykor szuperkarcsú formáinak megőrzése, hiszen a róla megjelent jó néhány lesi-fotó alapján úgy néz ki, mint bármelyik hétköznapi, többgyermekes anyuka....vagyis, egyszerűen szép.....

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sarah Jessica Parker ikerbabás története ennél sokkal izgalmasabb, hiszen nem elég, hogy igen későn döntött az újabb baba mellett, neki az újabb terhességhez egy béranyukára is szüksége volt. A megfogant petesejteket ugyanis nem az ő testébe, hanem egy fiatal lány méhébe ültették be. Talán nem volt elég erős és egészséges a szervezete a Szex és New York bevállalós színésznőjének ahhoz, hogy maga hordja ki a csemetéket? Vagy tán féltette vékony alakját a dupla tehertől? Egy biztos: a válás ellen bevállalt ikerkaland egyenlőre megtette a hatását, hiszen együtt maradt az immár öt főre szaporodott család.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az isteni Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony is boldog ikerszülők: az énekes-színésznő 2 éve, 38 évesen adott életet Emme-nek és Max-nak. A kicsik éppen egy nappal azután jöttek világra, hogy a házaspár a Latin Grammy gáláján a Premio Lo Nuestro nevű díjatt nyerte el. Ezen kívül Lopez lett a legjobb popénekes, Anthony pedig az év salsaelőadója. Lopez a várandóssága alatt majd 20 kilót szedett fel, de szülés után néhány héttel már nyoma sem volt a súlyfeleslegnek. A csecsemőkről készült képeket is igen becsesnek vélte,- 6 millió dollárért vásárolta meg őket a People és az OK! magazin.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.