A legszebb és legcsúnyább frizurák a Golden Globe-on

frizura haj Golden Globe-díj szépség sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon hány órát készülhetnek a sztárok egy olyan kaliberű esemény előtt, mint a Golden Globe? Két órát, esetleg négyet? Akkor hogyan lehet, hogy egyesek mégis pocsékul néznek ki?

Kár lenne kapásból pálcát törni a híres színésznők slendrián sérója felett, hiszen az idei Golden Globe-on bőven akadtak pozitív példák is. Persze nem vonatkoztathatunk el a ruháktól, hiszen a pro és kontra példák mindegyike szorosan kötődik az estélyihez, bár voltak olyan katasztrofális megoldások, amelyek még mackónadrághoz sem passzolnak.

A legszörnyűbb frizurák



Kelly Osbourne

Értjük mi, hogy ez Kelly nagy átalakulásának egy újabb lépcsőfoka, az viszont továbbra is homályos, hogy Ozzy kislánya miért tűnik folyton tíz évvel öregebbnek a koránál.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sarah Hyland

Persze, dolgozzunk órákig a sminkkel, amit aztán eltakarunk egy otromba frufruval! Érthetetlen, hogy a színésznő különleges mandulavágású szemeit miért kell takargatni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Natalie Portman

Jóllehet, oldalról egy egész tűrhető kontyot látunk, na de szemből? Ha jól megnézzük, rögtön feltűnik, hogy az a púpszerűség balra csúszott, mindemellett a frizura szemből katasztrofálisan néz ki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Love Hewitt

A színésznő hatalmas kontya ékes példája a túlzásnak, hiszen egy ilyen hangsúlyos ruhához (ami egyébként is csúnya volt), miért kell ilyen feltűnő hajat kreálni? Sokkal szebb lett volna, ha enyhén hullámos, kiengedett fazont visel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sandra Bullock

Tessék, egy újabb frufru, csak ez épp egészen búraszerű. Még fájóbb, hogy az egész séró a ritkítóolló mellőzésén bukott el, hiszen ha kicsit is tépett lenne felül, máris kifogástalanul mutatna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A legszebb frizurákért kattinst a cikk második oldalára!


Ők nyertek!


Scarlett Johansson

Scarlett egyértelműen az idei Golden Globe legszebb színésznője. Kellemesen anakronosztikus ruhájához hasonlóan a frizurája is kifinomultan ódivatúra sikerült. A hatást csak fokozta a kontyába tűzött visszafogott fésű.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

January Jones

Egy ilyen feltűnő ruhát tudni kell viselni, és Januarynak sikerült is. Nem érezte úgy, hogy a hangsúlyos piros ruhához markáns séró dukál, így a visszafogott hullámok mellett voksolt. Ilyen a tökéletes összhatás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lea Michele

Cukorkaszín és játékos fodrok: egy ilyen ruhához csakis bájos hullámok illenek. A lazán feltűzött konty és a kilógó néhány tincs könnyed, mégsem hanyag, sőt külön becsülendő, hogy mentes a túlzott lakkozástól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Piper Perabo

A színésznő klasszikus megjelenését tanítani kellene! Az egyszerű fekete estélyihez lófarokban viselte a haját, sminkjében pedig csak a vörös rúzs hangsúlyos. Nem feltűnő, nem erőltetett, csupán végtelenül kifinomult.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Dianna Agron

Ez a frizura sem túl szövevényes, egyetlen különlegessége az arcot keretező tincsek hátratűzése. Az imént felsoroltakhoz hasonlóan ez is az a típusú klasszikus frizura, amit bármikor, bárhol viselhetünk, nem kell ízléstelen megjelenéstől tartanunk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A Golden Globe megható pillanatai - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=TBY1y54TbtaAjb61


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!



Galéria: A Golden Globe legszebb ruhái

/1101/A_leg2011117124245

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.