Való Világ 4 sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfői összefoglaló ismét mozgalmasra sikeredett: láthattuk az Olivér győzelmét követő bulit, Gigiék évődését és Ildikó erőlködését.

Ildi talpnyalodát nyitott

Sajnáljuk ezt az Ildi lányt, valahogy nem sikerül neki a beilleszkedés. Bárhogy próbálkozik, falakba ütközik és visszautasítják a villalakók. Legújabb ötlete már-már szánalmasra sikeredett: talpmasszázst ajándékozott társainak, hogy közben ellazuljanak és megnyíljanak neki. Az ötlet kedves, csak a többiek jóformán menekültek Ildikó elől. Olivér válasza volt a legjobb: "Most nem érek rá, még rengeteg dolgom van!" Bizony, a villában 0-24-ben sok a teendő, ki sem látnak a munkából. Aztán páran mégis éltek Ildi ajánlatával: Szandika, Jerzy és Olivér is beadták a talpukat.

Anikó szerelmes levele

Anikó teljesen odavan, mióta Király L. Norbi, a belevaló rock'n'rolla nyakon ragadta szilveszterkor. El is határozta, hogy ír egy kedves és mégsem nyomulós levelet az x-faktoros tehetségnek. Gina és Olivér asszisztálásával megszületett a rózsaszín tollal íródott levél, amit a csatorna majd eljuttat Norbihoz. Éva és Jerzy kicsit kiakadtak ezen a rajongáson. Anikó várja Norbi válaszát, de sajnos nem sejtünk semmi izgalmasat: a magyar Dzsókákker megmondta, hogy ő nem egy gyáva fiú, benne van minden buliban, de jelenleg fontosabb neki az alakulóban lévő kapcsolata, mint ez az aprócska flört.

Gombi nem iszik sört, csak minden mást

Ez is megtörtént: Gombika, az aranyszívű légrajzoló elég rendesen felöntött a garatra: örült Olivér győzelmének, és pár napos depresszióját is jobbnak látta, hogy leöblítse. A többiek jókat nevettek a hiperszenzitív fiú beszólásain: "én csak a Picúúúúúrt szeretem!" és "Kakát nem iszom! A sör kaka!" Eközben a lányok felelsz vagy mersz?-et játszottak, mindenféle pikáns feladattal: Szandikának fülön kellett harapnia Lacit, Zsófi pedig szájra puszit adott a villa kiképzőtisztjének. Éva a játékot követően rányitott a fürödni készülő Jerzyre, és termékenységi táncot lejtett neki: mórikálta, tette-vette magát a tükör előtt, ami látszólag nagyon nem hatotta meg Jerzyt. Nemúgy Gigi "tutajos" csókjai.

Gina nemsokára távozik

A legérdekesebb dolog talán az volt, hogy ma elcsíptünk pár mondatot az élő adás alatt: Gina azt ecsetelte lakótársainak, hogy "még nem tudják, hogy és mikor" - a szerkesztők és a vezetők nyilván - mehet ki, de lehet, kedden távozik. Nem akar maradni továbbra sem. Tehát már megtette az első hivatalos lépéseket, nem csak mondogatja, hogy ki szeretne menni. Vajon mit lép erre az RTL Klub? Lesz újabb beköltöző Gina helyett? Majd beküldik Király L. Norbit vagy a másodszor is kívül rekedt vadóc Nikit?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.