VV5: Attila összeroppant a születésnapján

VV5 valóságshow sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila is ember, ezért van születésnapja is. Az összeférhetetlen fiú azonban annyira gyűlöli ezt az ünnepet, hogy bunkón viselkedett az őt ünneplő villalakókkal. A kutyája érkezése után azonban bepánikolt, és sírva távozott a fürdőszobába.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a galériáért! (18+)







A lány szavai nagy hatással voltak Attilára, aki ezután kiállt a nappali közepére, és elmesélte, hogy őt sose ünnepelték, ezért idegesítette a többiek közeledése. Az ünnepi beszéd után azt kérte, hogy csinálják vissza az egészet, és bulizzanak inkább. A többiek mind megörültek az összeférhetetlen hirtelen jött hangulatváltásának, kivéve Kingát, aki már nem tud mit kezdeni az egész "Attila jelenséggel". Az összeférhetetlen aztán mégis megkapta az ajándékait, és még Artur nevű kutyájával is találkozhatott. A játékos eb érkezése felszakította rettenthetetlen Attila lelki sebeit, amiből hirtelen előtört az elfojtott tíz év magány, és sírva fakadt a fürdőszobában. Fecó biztató szavai után összeszedte magát, megköszönte, hogy belemarkoltak a szívébe, és koccintott a saját egészségére.

Tipp! Így még biztosan nem láttad Ördög Nórát! Kattints a képekért!







Seher és Gergő szervezett egy vacsorát, ahová csak két fiút és két lányt hívhattak meg. Az alfahím Attilát és Fecót, Seri pedig Dyát és Annamarit választotta. Az utóbbin Kinga rettenetesen megsértődött, és ezt el is panaszolta a kacsalánynak.



Cristofel és Veronika igyekszik minél többet együtt lenni, hogy jól kihasználják a párbajig hátralévő napokat. Alekosz exe úgy érzi, hogy egyre jobban egymásba habarodnak, de mégsem akar szexelni vasárnapig. Kinga szerint azonban fontolóra kellene venni ezt az egész értelmetlen önmegtartóztatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.