Így még sosem láttad: csúnyácska kislány volt a telt keblű szexbomba - Képeken a változás

Scarlett Johansson Woody Allen gyermekkor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Scarlett Johansson mára igazi bombázóvá érett, aki nem mellesleg sorra töri össze a férfiszíveket. Pedig 13 éve Hollywood üdvöskéje inkább volt csúnyácska kislány, akiről senki sem hitte, hogy egyszer a szépsége miatt lesz világsztár...

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Miss Johansson idén november végén tölti be 27. életévét, de szinte már több film, divatkampány és szerelem áll a háta mögött, mint idősebb kolléganőinek. Scarlett nem átallik használni erotikus kisugárzását és csáberejét, ha a munkáról van szó, hiszen még a rendezőóriás Woody Allent is az ujjai köré tudta csavarni...

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Scarlett édesapja a Dániában született építész, Karsten Johansson, anyja pedig a lengyel emigráns családból származó Melanie Sloan színésznő. A szépségnek van egy ikertestvére: Hunter három perccel fiatalabb nála, rajta kívül pedig még három testvérrel büszkélkedhet. 8 évesen szerepelt először a tévében, és ekkor már jól tudta: az ő útja a sztárság és a reflektorfény lesz.

14 évesen már a széles közönségnek is bebizonyította, hogy a vérében van a játék: Robert Redford mellett a Suttogóban a szakma nagyjai is felfigyeltek az akkor még nem különösebben szép lányra, és meglátták benne a leendő dívát. Scarletthez sorra érkeztek a filmajánlatok, ő pedig válogatott: Woody Allent megbabonázta, így a zseni három filmjében is szerepet kapott, de dolgozott többek között Sofia Coppolával, Brian De Palmával és Peter Webberrel is. Filmjei mellett Scarlett számos divatmárka és kozmetikum reklámarca - egyedi, természetes szépségét és nőiességét a világ vezető márkái is igyekeznek kihasználni. A színésznő 13 éve még azt sem tudta, mi az a divat, ma pedig már igazi ikonként ünneplik őt - reméljük, természetessége még sokáig megmarad!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.