Félrerajzolt szemöldökkel sokkolt Fergie - Heti beauty-mustra

szemöldök frizura színésznő smink szépség stílus sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyre szétcsúszottabb arcú énekesnőre, Fergie-re nehéz stílusvirtuózként tekinteni. A vörös szőnyegen még akkor is bakizik, amikor már majdnem elhisszük, hogy most talán nem fog rontani. A héten egy ceruzával megerőszakolt szemöldök lett a veszte.

A legszebb hajszín

Jessica Chastain színésznő hajszínét látva nagyon nehéz volt lebeszélni magunkat, hogy ne akarjuk egyből pont ugyanilyen vörösre festeni a hajunkat. Ez a szín gyönyörűen néz ki a zöld szín mellett, és nem hagyja azt sem, hogy a színésznő teljesen egybeolvadjon a púderszínű ruhával.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Chastain

A legszokatlanabb hajszínek

A héten két másik híresség is új hajszínnel mutatkozott, amelyeket csak akkor vállalnánk be, ha kárpótlásul a zsebünkbe tolnának néhány milliót. Katy Perry a korábbi bugyirózsaszínből szőkés-rózsaszínes, napszítta árnyalatra váltott, Kelly Osbourne pedig a platinaszőke után a fényes szürkésszőke mellett döntött. Egyik sem egy szokványos választás. Van egy olyan sejtésünk, hogy egyikük sem tart ki sokáig a két furcsa árnyalat mellett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katy Perry és Kelly Osbourne

A legfurcsább szemöldökök

Ha nem akarunk túlságosan mesterkélt hatást kelteni, akkor arra érdemes figyelni, hogy a szemöldökünk és a hajszínünk ne különbözzön túlságosan. Cecile Cassel francia színésznő valószínűleg nem ismeri ezt az aranyszabályt, különben jobban figyelt volna, hogy a szemöldökét platinaszőke hajához igazíttassa. Ennél viszont sokkal súlyosabb Fergie szarvashibája, aki úgy nézett ki a Szilveszter éjjel című film premierjén, mint egy rosszul rajzolt pin-up lány. Az énekesnő kezében valószínűleg megcsúszott a szemöldökceruza. Csak azt nem értjük, miért nem volt ideje korrigálni a látványos hibát?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cecile Cassel és Fergie

A legrettenetesebb smink és haj

Ami viszont nem lehetett véletlen, az a Marrakech Nemzetközi Filmfesztivál egyik vendégének kinézete. Képtelenek vagyunk elhinni, hogy valaki feltűnési inger nélkül ilyet művelne magával.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A legprecízebb konty

Ez a cím a héten Sarah Jessica Parkert illeti, akitől legszívesebben azt kérdeznénk meg a szigorúan fésült konty láttán, hogy: "Nem fáj?"

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sarah Jessica Parker

A legelcseszettebb tupírok

Andrea Riseborough színésznő is precízen tupírozott, aztán valószínűleg valahol a lakkozásnál feladta a dolgot, mert nem sikerült túl jól rögzíteni a frizurát. Kíváncsiak vagyunk, mikor rohant oda mellé egy fodrász, hogy megigazítsa. Egy kis igazítás ráfért volna Dianna Agron színésznőre is, bár őt nézve nem csak a tupírozással akadtak problémái...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Andrea Riseborough és Dianna Agron

A legkócosabb haj

Isabeli Fontana szupermodellről és nem is olyan kicsi "titkairól" már írtunk a héten. Valószínűleg életének egy másik nagy titka lehet, hogy gyűlöl fésülködni, olyan szénakazallal lépett a vörös szőnyegre. Pozitív példaként megmutatjuk Taylor Swift portréját, aki nemrég frufrut vágatott, és természetesebb árnyalatúra festette a haját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Isabeli Fontana és Taylor Swift

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.