Tóth Gabi cukorbetegség Megasztár énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi igencsak megváltozott az utóbbi hónapokban - testileg és lelkileg egyaránt.

A frenetikus hangú énekesnő teljes átalakuláson ment keresztül. Már nem festi hetente más színűre a haját, és nem olyan bohém, mint korábban - emellett az életről is igen éretten gondolkodik. Gabi igazi nő lett: dögösen rövid platinaszőke haja tökéletesen illeszkedik személyiségéhez, de ma stílusa is jóval kifinomultabb és igényesebb.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

"Kezdek felnőtté válni, amiből az következik, hogy lenyugodtam. Most már tudok bocsánatot kérni, már nem az én szavam az utolsó, nem a saját egóm az első. Intő jelnek vettem a pánikbetegséget és a különféle cisztáimat: arra figyelmeztettek, hogy lassítsak, ezért is értékeltem át a dolgokat. Önértékelési problémákkal küzdöttem, de mára elfogadtam magam, így tudom, hogy a külsőségek nélkül is képviselhetem azt, ami nekem igazán fontos" - vallotta Gabi a Hot! magazinnak.

Az egykori megasztáros azt is elárulta, hogy nagyon fontosnak tartja az egészséges életmódot, különösen azután, hogy édesapjánál súlyos cukorbetegséget diagnosztizáltak: "Hiszek az alternatív gyógymódokban, s őt is próbálom ebbe az irányba terelni. Minden betegség gyógyítható, csak erősen kell akarni!" - tette hozzá a csinos énekesnő.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.