2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
zenei fesztivál Sziget Fesztivál Robbie Williams Coldplay Eminem Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2011-es Sziget fesztivál egyik húzóneve, Amy Winehouse, a kazalhajú, szétcsúszott, ötszörös Grammy-díjas énekesnő mégsem lép fel az augusztusi fesztiválon, adta hírül a sziget.hu. A minap kiszivárgott szerbiai botrányos videofelvételen látottak után egy emberként sóhajtottak fel a rajongók: miért engedték a színpadra a kontrollját-vesztett Amy-t?

A menedzsment természetesen jól reagálta le a dolgot, s bár a belgrádi koncert résztvevői nem kapják vissza a koncertjegyük árát - tekintve, hogy a művésznő eleget tett a szerződésben leírtaknak: időben érkezett és 70 perces műsort adott - az összes 2011-es koncertjét visszamondták. Így hiába ígérték Gerendai Károlynak az év elején, hogy nem lesz semmi gond, Amy Winehouse fellépése elmarad az idei Sziget fesztiválon.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A menedzsment nagylelkűen felajánlotta, hogy istállójából hasonló kaliberű zenészeket delegál majd. Kis szaglászás után rátaláltunk a Metropolis Music Management-re, Raye Cosbert (Amy Winehouse menedzsere) "zenei királyságára", ahová nem kisebb nevek tartoznak, mint például Robbie Williams, a Coldplay, a Kings of Leon, a Basement Jaxx, The White Stripes, a Blur, a Foo Fighters, Nick Cave, vagy Eminem.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Még egy kis utánajárás kellett ahhoz, hogy kiderüljön: Eminem, a Basement Jaxx, a Foo Fighters a Sziget idején épp Európában koncertezik. Vajon kit vagy kiket kapunk kárpótlásként Amy helyett? Alig több mint negyven nap van hátra, igyekezni kell a döntéssel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.