Jennifer Aniston ikreket vár!

ikrek terhesség szülés Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez aztán gyorsan ment! Mióta Jennifer Aniston és Justin Theroux nyilvánosságra hozták kapcsolatukat, mindenki csak a 42 éves színésznő hasát figyeli.

Az amerikai Life & Style magazin azonban véget vetett a találgatásoknak: kiderítették, hogy Jennifer ikreket vár! Azt is tudni vélik, hogy a kicsik mesterséges megtermékenyítéssel fogantak.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A várandósságnak már egyértelmű jelei is vannak. A legutóbbi partin hiába kínálták a színésznőt alkohollal, semmit sem fogadott el, és egyáltalán nem gyújtott rá. Az öltözködése is megváltozott, sokkal többet látni mostanában bő, lezser ruhákban, mint szexi, testhez simuló darabokban. Emellett Jennifert többször is látták mostanában, amint felkeresi a neves nőgyógyász, dr. Robert Katz rendelőjét.

Jennifer Anistonnak ez az első terhessége, és minden bizonnyal élete legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy anyuka lesz. A színésznő az örömhírt azonban még nem erősítette meg.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.