Egészséges vagy önpusztító? 7 sztárpár, akiktől tanulhatunk

drog alkohol egészséges életmód sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alábbiakban világhírű házaspárok életmódját elemezzük egészségügyi szempontból. Vannak, akik mintául szolgálnak egészséges életmódjukkal, mások elrettentő példát mutatnak önpusztító életükkel.

Justin Timberlake és Jessica Biel

A Grammy-díjas énekest és a Hetedik mennyország című sorozat szereplőjét közös kocogás közben fotózták le a paparazzók New York-i otthonuk közelében. Kidolgozott testük is azt bizonyítja, hogy mindketten komolyan veszik a sportot.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ashton Kutcher és Demi Moore

Demi Moore mindig sokat adott alakjának megőrzésére. Férjével, Ashton Kutcherrel több százezer rajongójukkal is megosztják edzésprogramjaikat a Twitteren. Emellett arra is odafigyelnek, hogy stresszmentesítsék a házasságukat. Már azelőtt megpróbálnak a gondokkal foglalkozni, hogy vitára kerülne a sor.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Will Smith és Jada Pinkett

A fitt pár ismeri az egészséges élet titkát. Will Smith Én, a robot című filmjéhez kemény edzéssel 7,5 százalékra csökkentette testzsírját, Pinkett-Smith pedig esténként egy órán át jógázik. Sok időt töltenek együtt, de időnként külön utakon is járnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Josh Duhamel és Fergie

Az énekesnő Fergie (született Stacy Ann Ferguson) tudja, hogyan kell jó formában tartania magát és férjét, Josh Duhamelt. A párt jól ismerik szabadtéri edzéseikről, ami főként futásból és fekvőtámaszozásból áll. Mindig szánnak magukra időt: pecáznak, karaokéznak és festenek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ozzy és Sharon Osbourne

Bár a házasságuk szilárd, életmódjuk már sokkal kérdésesebb. Ozzy egész életében drogozott, Sharont pedig 2002-ben vastagbéldaganattal diagnosztizálták. Megműtötték, majd kemoterápián esett át.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Blake Fielder-Civil és Amy Winehouse

Bár a pár 2009-ben elvált, mindketten tovább folytatták rendkívül egészségtelen, alkoholtól, drogoktól sem mentes életmódjukat - ami sajnos Amy halálához vezetett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bobby Brown és Whitney Houston

Az énekesek már nincsenek együtt, de félresikerült kapcsolatuk tanulságos lehet. Mindketten drogoztak és alkoholizáltak, és egyik rokonuk szerint kutya-macska barátságban éltek. Brownt felesége bántalmazásával is megvádolták.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.