Eszméletlenül találták a hotelszobájában Lindsay Lohant

Lindsay Lohan forgatás eszméletlen állapot Elizabeth Taylor munka sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag 13 órán át megszakítások nélkül forgatott Lindsay Lohan, akit magyar idő szerint péntek éjjel eszméletlenül találtak a hotelszobájában. A sztárt végül nem szállították kórházba.

A néhány éve folyamatos alkoholizálása, drogproblémája és egyéb zűrjei miatt parkolópályára került színésznő egy Elizabeth Taylorról készült életrajzi filmmel fog visszatérni. A Liz & Dick forgatása hetek óta zajlik, és úgy tűnik, eléggé ki is meríti a sztárt, aki elszokott már a 10-13 órás munkanapoktól, ami némelyik forgatáson teljesen átlagosnak számít.

AFP
AFP

A 25 éves híresség a minap, egy 13 órás munkanap után rosszullétre panaszkodott, ezért a stáb orvost hívott hozzá a szállodába. A sztárt a hotel személyzete eszméletlenül találta a szállodai szobájában. Szerencsére az orvos már ott volt, így azonnal segíteni tudott rajta. A bennfentesek szerint Lohan kisasszony éjt-nappallá téve forgat a hotel melletti helyszínen. Az orvosok végül nem küldték a kórházba a kimerült sztárt, mert állításuk szerint semmi baja a hírességnek, csak egy kicsit elfáradt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.