Mindkét mellét elvesztette a Titanic sztárja

mell betegség mellrák Kathy Bates színész rák sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másodszor támadta meg  a rák sokak kedvenc színésznőjét, az idén 64 éves Kathy Batest. A többek között a Titanicból ismert Oscar-díjas sztárt kilenc éve műtötték petefészek-daganattal, most pedig kiderült: a mellét támadta meg a gyilkos kór.

Bates némi gondolkodás után a legbiztosabb, de legdrasztikusabb kezelést választotta: úgy döntött, eltávolíttatja mindkét mellét. Már túl is van a nehéz operáción, az orvosok szerint teljesen felépülhet. Némi kezelés még vár rá, de sugár- és kemoterápiára nem lesz szükség. Arról ráadásul szó sincs, hogy a színésznő összeomlott volna mellei elvesztése miatt: vidám és életerős maradt, visszatérne a filmvászonra is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem csoda: két Emmy-díjra is jelölték idén, a ceremónia alig másfél hét múlva lesz. "A családom Katnek hív, ami ugyanúgy hangzik, mint a cat, azaz macska, ugyanis mindig a talpamra esem" - mesélte a színésznő, akit huszonegy éve jutalmaztak Oscarral a Tortúra című filmben nyújtott hátborzongató alakításáért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.