Beckham büszke lehet kislányára: még csak totyogni tud, de már rohan a focilabda után

David Beckham kislány apa foci büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooklyn, Romeo és Cruz már évek óta rúgják a bőrt, így persze egyáltalán nem meglepő, hogy a legkisebb Beckham is követi édesapja nyomdokait. Harper épphogy totyog, mégis rohanni kezd, amikor meglát egy focilabdát.

Victoria Beckham egy földig érő, fekete maxiruhában vitte focimeccsre gyermekeit, ahol a fiúkon kívül már a kis Harper is labdába rúgott. A kislány észrevett egy tartalék focilabdát a pálya szélén és azonnal lelkesen játszani kezdett vele. Itt láthatsz fotókat a vidáman labdázó kislányról.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A büszke édesanya overallba és szandálba öltöztette gyermekét a délelőtti sportoláshoz, és a szokásos masniról sem feledkezett meg, amit most is kislánya hajába tűzött. Victoria elbűvölően és nyugodtan ült a lelátón az összes többi szülő között, és kislányával együtt drukkolt a fiúk csapatának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.