Súlyos betegséggel küszködött a Voice versenyzője

Caramel betegség fájdalom párbaj verseny The Voice sztár Henderson Dávid énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a párbaj előtti napon sem volt biztos, hogy Henderson Dávid képes lesz színpadra lépni. A Voice tehetséges versenyzője ugyanis súlyos torokproblémákkal küzdött és lázas betegen készült az életét meghatározó fellépésre, épp ezért Caramel egyszerűen hazaküldte őt a párbajt megelőző főpróbáról - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!


Inkább menj haza és pihenjNagyon fájt a torkom és a láztól koncentrálni sem nagyon tudtam, ami bántott, hiszen ez a betegség nemcsak az én, de a párbajtársam próbafolyamatát is megnehezítetteHétfőn az orvos azt mondta, hogy még az is csoda lenne, ha ezzel a torokkal a fiunk két hét múlva énekelni tudna. Dávidnak azonban pénteken már teljesítenie kellett. Nagyon izgultunk érteRájöttem, arra kell koncentrálnom, hogy élvezzem azokat a perceket, amelyeket a színpadon töltök és akkor nem lehet baj



Fotó: TV2
Fotó: TV2





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.