2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
Julian Schnabel Stephen Dorff művészet Viggo Mortensen válás Elle MacPherson Liv Tyler Demi Moore Vino Schnabel Naomi Cambell sztár édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy pár nappal ezelőtt a Life.hu megírta, Demi Moore újra szerelmes, ezúttal egy nála 24 évvel fiatalabb fiúba. Julian Schnabel fia, Vino, édesapja révén jártas a művészvilágban és Hollywoodban is. Ennél többet azonban idáig nem tudtunk róla.

A 26 éves Vinóról, akit mindig meseszép nők vesznek körül, a People magazin derített ki olyan dolgokat, amiket eddig még nem tudtunk. Például azt, hogy a fiatal fiú pontosan tudja, hogyan kell jó bulit csinálni. Folyamatosan hírességek, művészek és a művészet iránt érdeklődők teszik tiszteletüket a rendezvényein. Vendéglistáin olyan nevek szerepelnek, mint Stephen Dorff, vagy éppen Naomi Campbell.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sztárcsemete nem fél a rózsaszín színtől sem, ugyanis egy hatalmas New Yorki-i Barbie-házban él az édesapjával. A Palazzo Chupi elnevezésű pink társasházat nem más, mint a híres apuka tervezte. Julian Schnabel révén került közel Vino is a művészvilághoz, aki e tekintetben is igencsak koránérő típus. 16 évesen például már saját kiállítása volt. Mielőtt pedig felismerte volna a művészet iránti szeretetét, az atlétika érdekelte. Manapság, ha teheti, szívesen kosarazik.

A híresség egyértelműen az idősebb nőket szereti. Demi előtt járt már a 39 éves Elle MacPhersonnal és a 35 éves Liv Tylerrel is. Úgy tűnik, hogy a Schnabel család tagjai mindig hírességekkel kavarnak, Vino húgát, Lolát legutóbb például Viggo Mortensennel hozták összefüggésbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.