hajléktalan ügyvéd per sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Timberlake-hez fordult segítségéért egy Los Angeles-i hajléktalan, aki szerepelt a sztár esküvője alkalmából közzétett botrányvideón, de az ügybe bevont sztárügyvéd szerint nem akarnak pereskedni vagy pénzt kicsikarni az énekes-színészből.

Az Eddie néven emlegetett férfi azt írta hétfőn Justin Timberlake-nek, hogy "emberi méltósága védelmében" személyesen is találkozna vele, megismertetné őt a hajléktalanok világával és elbeszélgethetnének arról, hogyan segíthetne rajta és a hozzá hasonlókon.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hírességek elleni perekre szakosodott ügyvédnő, Gloria Allred kedden az AFP-nek nyilatkozva tagadta, hogy pereskedni vagy pénzügyi alkut akarnának kötni a sztárral, szerinte "csak arról van szó, hogy Timberlake-nek alkalma nyílna elfogadni Eddie invitálását, megismerhetné ezeknek az embereknek a hétköznapi küzdelmét és elgondolkodhatna azon, hogyan tudna segíteni".

Timberlake megszólítása összefügg azzal, hogy a sztár barátai a Jessica Biel színésznővel Olaszországban kötött házasságához időzítve közzétettek egy videót, amelyben hajléktalanok és utcazenészek mondják el jókívánságaikat mindazok nevében, akik nem tudtak elutazni az esküvőre.

Az énekes október végén nyílt levélben kért bocsánatot az "ízléstelen" videoklipért, amelyben a hat-hét éve az utcán élő Eddie 40 dollárért vállalta a szereplést, mit sem sejtve arról, hogy azt úgymond az ő és társai rovására forgatják.

Az ügyvédnő a Los Angeles-i "kiáltó igazságtalanságok szimbólumának" tartja az ügyet egy gazdag és híres ember és egy munka- és fedél nélkül élő férfi között, és azt mondta, hogy lépésről lépésre akar eredményt elérni. Mint mondta, most Timberlake térfelén a labda.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.