Nádor Dávid Szolnoki Dóra veszteség párbaj The Voice sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy érzi a Voice legutóbbi adásából kiesett versenyző, Szolnoki Dóra, hogy jobban teljesített, mint a párbajellenfele, Nádor Dávid, aki az énekesnő szerint kissé tévútra vezette őt. Ráadásul Dóra úgy véli, hogy mesterének, Malek Andreának ő kevésbé volt szimpatikus és ez is közrejátszhatott abban, hogy kiesett - tudta meg a Life.hu.

A Voice legutóbbi adásából búcsúzó Szolnoki Dóra ma már bánja, hogy szinte növendékeként kezelte párbajellenfelét, Nádor Dávidot. A civilben énektanárnőként dolgozó Dóra úgy gondolja, hogy ha másként viselkedik, nagyobb esélye lett volna a továbbjutásra - tudta meg a Life.hu. "Úgy érzem, Dávid kicsit tévútra vitt azzal, hogy bizonytalanabbul nyúlt a dalhoz a próbafolyamat során, ráadásul az volt az érzésem, hogy nem akar velem együttműködni. Ezzel kihozta belőlem a tanárnő énemet; mintha a növendékem lett volna, így aztán nem is akartam legyőzni. Ez pedig egy versenyben nagy hiba" - árulta el az énekesnő, aki erősebbnek vélte a saját teljesítményét, mint az ellenfeléét. "A rutinom miatt erősebbnek éreztem magam, mint Dávidot, aki az ösztönösségével nyert. Ráadásul szerintem Malek Andreának sem voltam szimpatikus, és ez is biztosan közrejátszott a döntésében" - taglalta Dóra, aki azonban nem kesereg, hiszen kiesése ellenére mesés lehetőséghez jutott: az egyik nívós budapesti mulatóban önálló estet kapott. Ráadásul a kiesését követően több ideje marad másfél éves kisfiára is. "A kiesésem utáni első pillanatokban rossz érzések voltak bennem, nem volt könnyű továbblépni, de most már úgy érzem, hogy csak nyertem a Voice-szal" - szögezte le.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.