Milliárdokat költ a nyári lagzira Brad Pitt

Brad Pitt esküvő Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt szervezi a saját esküvőjét. A szívtipró a barátai állítása szerint már legalább kétmilliárd forintot költött az előkészületekre.

Brad és Angelina állítólag augusztusban, a színész szüleinek 50. házassági évfordulójának napján készül kimondani a boldogító igent a dél-franciaországi birtokukon. A leendő férj egyáltalán nem sajnálja a pénzt a puccparádéra. "Brad már hónapok óta alakítja a birtokot, a munkások extra bért kapnak, ha júniusra minden készen áll. Mindent maga szervez, Angie-t semmibe sem engedi beleszólni - még a menüt és az italokat is ő válogatja össze. Brad a környékbeli éttermektől rendeli meg az igazi, franciás ételeket, és persze a borokat is" - mondta a Grazie magazinnak a pár egyik ismerőse.

AFP
AFP

Brad Pitt és Angelina Jolie hat éve vannak együtt, s csak néhány hete jegyezték el egymást - főképp a hat gyermekük kérésére. A szertartást állítólag Angelina bátyja, James Haven vezényli majd le, hiszen a tengerentúlon mindenki kaphat egy úgynevezett "jogosítványt" arra, hogy összeadja a párokat.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.