Tökéletesre retusálták a népszerű színésznőt

retusálás Photoshop kor Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 43 éves, természetes szépségéről ismert Jennifer Aniston sem úszta meg, hogy a technika mesterei makulátlan külsejű hírességet faragjanak belőle.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Jennifer Aniston 43 évesen is pompásan fest, hiszen sokat edz, egészségesen étkezik, és kiegyensúlyozott párkapcsolatban él. A húszévesek is megirigyelhetik bomba alakját és csodás bőrét. Egy ásványvizet gyártó cégnek azonban ez sem volt elég, és a márka arcául választott Jennifer Anistont alaposan kiretusálták a reklámokhoz.

Forrás: Glacéau
Forrás: Glacéau

Jen pontosan úgy fest a képeken, mint tíz vagy húsz évvel ezelőtt - az arca olyan, mintha viaszból lenne. A bőre teljesen természetellenes, sehol egy ránc, gödröcske vagy bőrhiba. Persze, értjük mi, hogy az időtlen szépséget kell eladni vele, de vajon miért kell az sugallni, hogy az a normális, ha egy nő így fest a negyvenes éveiben? Jen önmagában, Photoshop nélkül is gyönyörű - mi szükség van ekkora torzításokra?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.