Korda György Balázs Klári megalázás fesztivál házaspár sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elege lett a Szigetből, ezért bojkottálja a fesztivált a Korda házaspár. Az ok: nem írták ki a nevüket.

Tipp! Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!


Több száz tapasztalt szigetelő számára biztos pont az egyhetes forgatagban Balázs Klári és Korda György fellépése. A nyolc éve telt házzal futó koncertsorozatnak most vége, a duó ugyanis úgy érzi: rühes kutyaként bánnak velük a nekik otthont adó sátor szervezői. Kordáéknak konkrétan abból lett elegük, hogy sehol sem tüntetik fel a nevüket annak ellenére, hogy majd' egy évtizede szórakoztatják a fiatalokat.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"Ez annyira méltatlan, hogy el nem tudom mondani" - nyilatkozta a férj a Borsnak, hozzátéve: nincsenek megsértődve, nincsenek allűrjeik és rendkívüli elvárásaik, ha kellett, a sárban öltöztek át, még egy kávét sem fogadtak el soha, de ami sok, az sok. Klárika is hasonlóan csalódott: mint mondta, különösen fáj neki, hogy meg sem említik őket, miközben "jöttment zenészecskéket agyonreklámoznak."

"Nem hagyom, hogy a szemembe köpjenek. Minek néznek minket, rühes kutyának?" - zárta rövidre az indoklást a feleség.
Gerendai Károly főszervező nem érti az egészet, hiszen a programban szerepel a házaspár - nyilatkozta a napilapnak. Kordáék egyébként nem hagyják cserben a közönséget: megígérték, hogy aznap máshol fellépnek.

Átalakítunk! Megfiatalodott és ellenállhatatlan lett Gizus! Kattints a képekért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.