Zalatnay Sarolta fogyás mellműtét énekesnő mellplasztika sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta hónapok óta nem állt kamerák elé. Ez idő alatt hatalmas átalakuláson ment keresztül.

Az énekesnő 3 hónapja feküdt kés alá, hogy megszabaduljon túlméretezett kebleitől. "Most a méret az jó" - mondta az énekesnő a TV2 Aktív című műsorában. Cini most sokkal szabadabbnak érzi magát a hatalmas implantátumtól megszabadulva, és még a 20 éves ruháit is előveheti, amelyeket sokáig nem viselhetett a mellmérete miatt.

"Még két-három kilót szeretnék leadni" - mondta Cini, aki a mellműtét után ismét kórházba került arcidegzsába-gyulladással, aminél borzalmasabbat el sem tud képzelni. A legnagyobb támasza a nehéz időszakban a lánya volt, aki végig ott volt mellette.

"Most nagyon jól érzem magam, könnyű vagyok, rohangálok a színpadon" - mesélte az énekesnő, aki szobabiciklizéssel és hamarosan futással tartja karban a testét. Elárulta azt is, nem tervezi, hogy ismét megmutatja bájait a világnak, énekelni viszont egyre többet szeretne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.