párkapcsolat szerelem Brasch Bence énekesnő Lola sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármikor megcsókol valakit a színpadon Brasch Bence, aki a Life.hu-nak azt is elárulta, hogy nem zavarja, ha egy klip erejéig párja, Lola egy másik fiút ölelget.

Meglepő dolgokat árult el Lolával való párkapcsolatáról Brasch Bence. Az énekes-színész bevallotta, hogy párjával sokkal elnézőbbek egymással, mint mások. Ha úgy esik, akár még egy csók is belefér, anélkül, hogy félreértés lenne belőle.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kattints a képre, hogy megnézhesd hogyan bulizott Bence az Eurovízió többi magyar indulójával


"A színpadon, ha a szerepem úgy kívánja, bármikor megcsókolok egy másik lányt és a párom ezt sosem érti félre. Ez már egy felnőtt kapcsolat, megbízunk egymásban, ennek köszönhető, hogy már egy éve együtt vagyunk és teljes köztünk a harmónia" - vallotta be az énekes-színész, aki szintén megértő szerelmével. "Előfordult, hogy a kedvesem egy videoklipben bensőségesen ölelgetett egy idegen fiút. Én azonban pontosan tudtam, hogy ez csak játék, és eszembe nem jutott féltékenynek lenni, vagy megsértődni" - tette hozzá Bence, aki szerint az ő szerelmüknek kifejezetten jót tesz, hogy mindketten közszereplők.

"Jobban megértjük egymás feladatait, beosztását, mintha egyikünknek polgári foglalkozása lenne. Megesik, hogy valamelyikünk késő estig dolgozik, éjszaka ér haza, de mindketten elfogadtuk, hogy a munkánk hektikus időbeosztással jár. Szenteste napján például nekem dupla előadásom volt, de a párom ezt tudomásul vette, és nem rendezett emiatt jelenetet" - emlékezett vissza Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.