fenyegetés Frizbi Hajdú Péterrel Frizbi Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyesen megfenyegették Hajdú Pétert. A műsorvezetőt egyik egykori vendége vette üldözőbe.

Hajdú Péter néhány hete mutatott be egy Ildikó nevű látót, aki bekötött szemmel tudta elmondani, mi van a neki mutatott táblákon. Az akkor még lenyűgözött műsorvezető később rájött a trükkre és az egyik rádióban el is mondta, hogy ennek ismeretében már ő is meg tudja csinálni a mutatványt.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A beszélgetést a mentalista vendég is hallgatta, aki ezután lendült akcióba. A rádiófelvétel után néhány perccel hívták Hajdút mobilon és életveszélyesen megfenyegették. "Kiderült, fele sem tréfa a történetnek. A férfi azt mondta, ő Ildikó barátja, nyomdafestéket nem tűrő módon szidott végig. Azt mondta, nagyon nagy bajom lesz, ha nem hagyom abba Ildikó lejáratását, hosszú időt fogok a kórházban tölteni, vigyázzak, ha az utcára lépek. Figyeljek oda, mert el fog csapni valami. Kérte, szálljak le Ildikóról, vagy kicsinál" - mondta a Blikknek zaklatottan Hajdú, aki azt is megtudta, hogy az állítólagos mentalista ellen Romániában körözés folyik. A műsorvezető azonnal a rendőrséghez fordult és feljelentést tett.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.