Szokatlan beavatkozáson esett át az X-Faktor sztárja

X-Faktor botox injekció színész Gyurcsík Tibor sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi beavatkozást hajtottak végre a 2011-es X-Faktor énekesén, Gyurcsík Tibin.

A sztár egy kicsit ugyan tartott a botoxtól, barátja, Kocsis Tibor azonban megnyugtatta őt, hogy ma már egy ilyen kezelés egyáltalán nem ciki. "Nem annyira rossz, amennyire gondoltam. Nem is a fájdalomtól tartottam igazán, hanem attól, hogy lesz-e bármi komplikáció utána. Ki lehetett bírni" - mondta el Tibi a Blikknek.

RTL KlubBársony Bence
RTL KlubBársony Bence

Arra a kérdésre, hogy miért a botoxos beavatkozás mellett döntött, a színészként is dolgozó fiatalembert azt felelte, hogy mivel a munkája során rengeteget van színpadon, nem engedheti meg magának, hogy állandóan izzadtságfoltok éktelenkedjenek a ruháin. Tibi több alternatívának is utánanézett, majd végül a nők által kedvelt hónaljbotoxot választotta. Orvosa szerint körülbelül egy hétre van szükség ahhoz, hogy az injekció hatni kezdjen, onnantól pedig nyolc-tizenkét hónapig gátolja az izzadást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.