műsorvezető Kasza! (tévéműsor) életveszély cukorbetegség Kasza Tibor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete első talk showjának első felvételén Kasza Tibi nem is sejtette, hogy mekkora baj történt a családjában. Az édesanyját életveszélyes állapotban szállították kórházba, cukorbetegsége miatt ugyanis éjszaka "bekómált", vagyis tudatvesztéses állapotba került.

Kasza Tibi családja azonban úgy döntött, hogy nem szólnak neki a történtekről, míg véget nem ér a felvétel, mert sejtették, hogy a sziporkázó humoráról ismert énekes- műsorvezető csapot- papot otthagyna és rohanna édesanyjához a kórházba.

Fottás: TV2
Fottás: TV2

Végül a Kasza! című műsor felvétele után Tibi párja, Andi volt az, aki elárulta a rossz hírt. Az énekes azonnal autóba ült és Szegedre sietett szeretett édesanyjához. "Amikor este fél tíz körül véget ért a forgatás, és bementem az öltözőmbe, akkor állt elém a párom, Andrea. Falfehér arccal, remegő hangon közölte, hogy anya kórházba került. Azonnal autóba ültem, és hajnali kettőre leértem Szegedre. Akkor már nem mehettem be hozzá, ott leültem, és megvártam a reggeli vizitet"- mesélte a Blikknek Tibi, aki csak akkor nyugodott meg, amikor reggel bemehetett anyukájához, aki nem csak magához tért, de az énekes egyik poénján is nevetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.