Schrott Péter csalódás fájdalom celeb The Voice sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csalódásai tették igazi énekessé a Voice rockerét, Schrott Pétert - tudta meg a Life.hu.

Meglepő módon Schrott Péter életében a csalódások nemcsak rossz dolgokat hoztak, hiszen a rocker épp élete mélypontjain tud a legelmélyültebben alkotni.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


"Több csalódás is volt már az életemben. Három hosszabb párkapcsolatom volt, és végül mindegyikből én jöttem ki rosszul. A szakítások utáni időszakban, a legnehezebb pillanatokban született meg sok dalom, mert én ilyenkor tudok igazán alkotni" - vallotta be a rocker, aki nem csak szerelmeiben csalódott. "Előfordult, hogy barátoknak hitt emberekben és helyzetekben is csalódtam. Ezek a szomorú pillanatok mind segítenek abban, hogy amikor színpadra állok, hiteles tudjak lenni, mert van élmény, amiből meríthetek. Az sem véletlen, hogy épp a rockzenében találtam meg magam: az érzéseimet itt őszintén meg tudom jeleníteni " - tette hozzá Péter, aki most épp egyedülálló és nem is keresi a szerelmet. "Szingli üzemmódban vagyok, de az elfoglaltságaim miatt most nem is tudnék koncentrálni egy kapcsolatra. Nemcsak énekesként, de hangmérnökként is szeretnék érvényesülni és itt, a Voice-ban mindkettőről rengeteget tanultam"-mondta el a Voice pénteki adásából kiesett énekes, akinek már az is öröm volt, hogy főműsoridőben rockot énekelhetett a nagyközönségnek. Igaz, nagy árat fizetett ezért, hiszen utolsó produkciója közben megrepedt a sarka. Az énekes ennek ellenére jó érzéssel távozott a műsorból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.