Baby Gabi énekesnő celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokévnyi balul sikerült próbálkozás után úgy tűnik, végre révbe ért Baby Gabi. A 35 éves énekesnő és párja idén nyáron kelnek egybe.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, neked való az Akkor és Most oldal!




3 éve ismertük meg egymást és már akkor is egy hullámhosszon voltunk. Rögtön szóba került a házasság és tudtuk, hogy le tudnánk egymással élni az életünket. Napi 5-6 órát is beszéltünk egymással telefonon, de akkor valahogy nem voltunk még felkészülve ezekre a dolgokra, elsiklottunk egymás mellet és pár hét múlva vége is lett a kapcsolatnak

Forrás: www.babygabi.hu
Forrás: www.babygabi.hu

Ezt követően mindketten átéltek néhány rossz kapcsolatot, de végül megint egymás mellett kötöttek ki. "Éppen ma egy éve, hogy együtt vagyunk és azóta együtt is élünk. A nyugalom és a béke jellemzi a kapcsolatunkat, nagyon jó társak vagyunk."
Gabi azt is elárulta, hogy nem terveznek világraszóló lakodalmat, csak a legközelebbi családtagokat és barátokat hívják meg nyári esküvőjükre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.