Jennifer Aniston házassága megmentésén dolgozik

házasság párkapcsolat Justin Theroux szerelem párterápia Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 43 éves színésznő és vőlegénye, Justin Theroux két éve alkotnak egy párt és már tervezik az esküvőt, de Aniston retteg attól, hogy ez a kapcsolat is első házassága sorsára jut.

A Jóbarátok egykori sztárja szerette volna megerősíteni párkapcsolatát, ezért úgy döntött, hogy egy háromnapos intenzív párterápiás tábor során kerül közelebb szerelméhez.

AFP
AFP

"Jennifer és Justin nagyon izgatottak már a nagy nap miatt, de Jen úgy gondolta, jó ötlet lenne problémamentesen kezdeni házaséletüket. Érkezéskor le kellett adniuk a mobiljukat és nekiláttak a konzultációknak, részt vettek páros masszázson és kipróbálták a kiabálás terápiáját is, ahol ki kellett magukból ordítaniuk az érzéseiket" - mesélte el egy bennfentes.

A színésznőnek végleg le kellett zárnia korábbi, Brad Pitt-tel kötött házasságának kudarcát is, annak érdekében, hogy továbbléphessen és jelenlegi kapcsolata sikeres legyen. Jen egy korábbi nyilatkozatában elárulta, hogy rendkívül hasznosnak és kifizetődőnek érezte a házassági "felkészítő tábort". A pár gőzerővel készül a nagy napra: Jennifer diétázik, és már a közös fészket is beszerezték.

A Napi hím oldalon egy különleges összeállítást nézhetsz meg a szépséges színésznő előző férjéről, Brad Pittről.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.