betegség SuperTv2 A Nagy Duett Csézy énekesnő kórház sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Embert próbáló időszakot él át Csézy. 88 éves nagymamája a múlt héten életveszélyes állapotban került kórházba, így az énekesnő egyszerre próbál megfelelni a feladatainak és ápolja a szívéhez legközelebb álló családtagját - tudta meg a Life.hu.

Nehéz helyzetbe került Csézy. Az énekesnő nagymamája a múlt héten balesetet szenvedett és életveszélyes állapotban került kórházba, így A Nagy Duett sztárja most egyszerre próbálja teljesíteni a műsorral járó feladatait, miközben a kórházba szaladgál és szeretett nagymamáját ápolja.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Most kicsit a nyakamba szakadt az élet. Mami a múlt héten elesett, combnyaktörést és válltörést szenvedett. Kedden azt hittem, hogy nem éri meg a holnapot, és hazahívtam a teljes családot. A Németországban élő rokonok is eljöttek hozzá. Szerencsére azonban nem következett be a tragédia és mama jobban lett. Amint végzek A Nagy Duett-es próbáimmal, azonnal rohanok hozzá a kórházba, van, hogy hajnalig mellette vagyok" - árulta el az énekesnő, akinek a szívéhez különösen közel áll a nagymamája.

"Ő a legfontosabb a világon számomra. A szüleimmel is jó a viszonyom, de mamival az évek során nagyon intim kapcsolatba kerültünk. Remélem, hogy felgyógyul és velem marad még egy ideig" - bizakodik Csézy, aki reménykedik nagymamája teljes felgyógyulásában. "Az orvosok szerint a kora miatt teljesen kétesélyes a dolog: van, aki újra jár, van, akinek nem sikerül. A mami nagyon szívós, erős. Nincs több 40 kilónál, ami most jó, hiszen nem kell nagy testet mozgatnia. Ha pedig úgy esik, hogy nem tud majd rendesen mozogni, akkor majd úgy szervezem az életemet, hogy mellette legyek, amikor csak szükséges és hogy neki és nekem is a legjobb legyen."

Sztárszerzőnk, Szily Nóra beszélgetett Csézyvel az elmúlt időszakban átélt tragédiákról. Keresd az interjút hétfőn a Life.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.